Liga 2 s-a încheiat cu răsunătorul succes al trupei lui Leo Grozavu, al cărei marș triumfal spre cucerirea trofeului a fost susținut de seria de optsprezece meciuri fără înfrângere. Spectatorii au umplut vechea arenă din Copou la ultimele trei partide ale sezonului și deja și-au dat întâlnire pentru a respira aer de Superligă.

Toți fotbaliștii din lot au intrat de duminică în vacanță până pe 5 iunie, când a fost programată reunirea. Președintele Consiliului Director, Cornel Șfaițer, și antrenorul Leo Grozavu au părăsit deocamdată Iașul pentru a stabili direcțiile de abordare pentru impactul cu elita fotbalului autohton, pe când managerul Florin Briaur și vicepreședintele Dan Cojocaru au rămas pe baricade pentru a coordona lucrările aflate în plină derulare la baza sportivă din Copou.

Va continua cosmetizarea întregii arene de jur-împrejur, pentru ca startul noului sezon s-o găsească într-o stare cât mai decentă. Nu poate rivaliza cu arenele moderne construite în România, dar măcar să fie curată și cât mai primitoare. Pași importanți au fost deja făcuți, dar asta nu înseamnă că este momentul vreunei pauze. Pe terenul II, de antrenament, se lucrează intens pentru a-l îmbunătăți cât mai mult, deoarece cum plouă nici nu se mai intră pe el pentru a fi menajat. Se spune că drenajul este mediocru, deși terenul a fost refăcut din temelii în 2019.

Pentru Stadionul „Emil Alexandrescu” se vorbește despre dotarea cu o nouă tabelă de marcaj. Precedenta, care se pare că a costat peste 150.000 de euro, este stricată de multe luni, dar acum se dorește una de ultimă generație, cum n-ar mai fi în România, capabilă, printre altele, să redea clipuri video la o rezoluție de calitate. Ar costa 120.000 de euro, procedura de licitație este demarată, dar nu este sigur că va ajunge pe stadion până la jumătatea lui iulie, când este programat startul Superligii, dar se estimează că vara o va prinde totuși montată în Copou.

Sursa foto: CSM Politehnica Iași / Facebook – Bogdan Pătrașcu.

Citiți și: Totul despre Peugeot 2008 facelift și E-2008! Pas înainte privind designul, tehnologia și electrificarea! (VIDEO)

1 thought on “Superliga vine în Copou cu o tabelă de marcaj cum n-ar mai exista în România!

  1. De ce,nu vine superliga si cu un nou stadion daca nu se vor aduce 10 jucatori valorosi si sa gasiti un investitor care sa investeasca serios in echipa cu conditia ca Chirica sa le propuna consilierilor locali ai PNL si PSD vinderea pachetului majoritar de actiuni 51% de ce nu 100% catre acel investitor iar daca consiliul local nu va, face un buget de 7-8 milioane de euro si va da in continuare 2-3 milioane de euro echipa la anul va retrograda cei de facut?Simplu ca sa il convingeti pe Chirica si consilierii locali ai PNL si PSD sa construiasca un nou stadion eu nu inteleg,de ce nu sa putut construi in Iasi un stadion la standarde UEFA in Iasi s-ar fi putut construi doua stadioane la standarde UEFA si o noua sala polivalenta daca s-ar fi vrut dar nu sa vrut de ce intrebati-l pe Chirica si pe consilierii locali ai PNL si PSD care au afaceri imobiliare la anul vor fi alegeri locale pentru functia de primar si de consilieri locali si judeteni eu cred ca la Iasi este nevoie de o schimbare la primarie iesenii vor avea de ales intre Bogdan Cojocaru PSD actualul prefect de Iasi si Cosette Chichirau USR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *