UPDATE: Metaloglobus – CSM Politehnica Iași 1-1 (1-1). Camara a deschis scorul în minutul 53, iar Cl. Herea a egalat în minutul 76, din penalty. Trupa lui Enache a coborât pe locul 4 în Grupa A, la egalitate de puncte, 30, cu CS Șelimbăr. Pe locul 5, care duce la baraj, se situează Politehnica Timișoara (24 puncte), care a stat în această etapă a III-a. CSM Poli Iași va sta săptămâna viitoare, așa că următorul său meci va fi vineri, 22 aprilie, de la ora 11:00, în Copou, cu retrogradata Dunărea Călărași, în runda a V-a, antepenultima a sezonului.

Antrenorul Costel Enache a solicitat concentrare la maximum din partea băieților săi înaintea jocului de la sfârșitul săptămânii trecute, dar nu urma un meci de calibrul Manchester City (n.r. – o echipă cam prezentă în „anturajul” CSM Politehnica Iași) – Atletico Madrid, din sferturile Ligii Campionilor, la care nu chiar foarte inspirat a făcut joi referire, ci disputa de pe propriul teren cu retrogradata Dacia Unirea Brăila, contând pentru etapa a II-a a Grupei A a Play-Out-ului Ligii 2! Ambele partide s-au încheiat cu scorul de 1-0, însă aici se termină orice asemănare! Enache a fost mulțumit de jocul echipei sale, chiar dacă unicul gol a fost înscris abia spre final, aducând ca argumente ocaziile clare create, numărul de șuturi expediate sau posesia.

Comparația cu City – Atletico a fost posibilă în cadrul conferinței de presă de joi, din Copou, pentru meciul din deplasare, din runda a III-a, cu Metaloglobus București, formație care a stat săptămâna trecută după ce se impusese cu 4-1, în deplasare, la Brăila, în etapa inaugurală. Gruparea bucureșteană păstrează un avans de două puncte în clasament, iar Enache a mizat tot pe concentrare.

„Va fi un meci dificil, important, vom întâlni o echipă omogenă, cu o experiență extraordinară pentru Liga 2. Sper că am reușit să transmit băieților o stare de concentrare, trebuie să facem un meci foarte bun pentru a putea câștiga. Vom evolua pe un gazon sintetic, am încercat în patru antrenamente să ne acomodăm cât mai bine cu acest gen de suprafață. Ne jucăm șansa, sper într-un rezultat pozitiv. Avem nevoie de puțină stabilitate și liniște. Suntem în creștere, echilibrați ofensiv-defensiv. Cu concentrare și atitudine potrivite devenim o echipă puternică. L-am pierdut pe Stan (n.r. – accidentat), era într-un moment bun, dar trebuie să găsim soluții pentru a-l înlocui”, a declarat Costel Enache.

Mijlocașul defensiv Paul Chiorean n-a prea părut în largul său la conferința de presă, iar părerea sa bună despre CSM Politehnica Iași ar merita argumentată sâmbătă, pe teren.

„Știm ce ne așteaptă, va fi un teren dificil, dar suntem o echipă bună, ne-am omogenizat, am început să ne creăm ocazii. Mergem după trei puncte, numai de noi depinde să le și obținem”, a precizat Chiorean.

Metaloglobus București – CSM Politehnica Iași se joacă sâmbătă, de la ora 11:00, în etapa a III-a a Grupei A a Play-Out-ului Ligii 2.  În sezonul regulat, Metaloglobus a câștigat la Iași cu 1-0.

Citiți și: Lotus iese cu Noul Hyper-SUV Eletre din segmentul mașinilor sport, dar nu se îndepărtează prea tare! VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *