Florin Briaur, managerul executiv al CSM Politehnica Iași, este și consilier local și se știe că el trebuia să fie viceprimar al Iașului, alături de Daniel Juravle. Planurile de acum câțiva ani au suferit însă o modificare majoră, viceprimar a ajuns atunci Cezar Baciu, însă de miercuri amintita poziție este liberă. Ne interesează acum mai puțin subtilitățile politice și mai mult că Briaur a revenit în cărți pentru a fi instalat viceprimar al Iașului, funcție însă incompatibilă cu cea de manager executiv la CSM Politehnica Iași.

Florin Briaur este plecat în concediu pentru două săptămâni, iar atribuțiile sale sunt preluate în această perioadă de Ovidiu Postolache, secretarul general al grupării din Copou. Cornel Șfaițer, președintele Consiliului Director din Copou, susține că nu caută deocamdată înlocuitor pentru Briaur.

„Abia în situația în care lui Florin Briaur i se va propune, iar el va accepta funcția de viceprimar, ne vom gândi ce vom face”, ne-a declarat Cornel Șfaițer, nefiind totuși cazul de speculat în privința șanselor lui Briaur de a deveni viceprimar în funcție de rapiditatea cu care i s-ar căuta înlocuitor la club.

Sigură la această oră este incompatibilitatea celor două funcții, iar Șfaițer a precizat că lucrurile sunt bine puse la punct atât la echipa mare, cât și la Academia CSM Politehnica Iași și că gruparea ieșeană ar putea funcționa fără probleme și câteva săptămâni fără manager executiv.

Cornel Șfaițer este deja la București, unde Poli Iași se va confrunta vineri, de la ora 20:30, cu Dinamo, în contul etapei a XIV-a, penultima a turului sezonului regulat al Superligii. Antrenorul Leo Grozavu își va ispăși și a doua etapă de suspendare, ca și Luis Phelipe, ce va absenta din cauza cumulului de cartonașe galbene. Nici Jankov, Dumitru și Katanec n-au efectuat joi deplasarea, despre primii doi precizându-se în conferința de presă de miercuri că se confruntă cu probleme de ordin medical.

Citiți și: Dacia continuă să crească pe toate piețele mari ale Europei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *