CSM Politehnica Iași a început luni a doua săptămână de pregătiri sub comanda noului antrenor, Claudiu Niculescu, tot pe un teren al bazei de la Uricani a divizionarei a treia, Știința Miroslava. De fapt, așa cum s-a anunțat la instalarea succesorului lui Costel Enache, pregătirea se poate considera că a început pe 20 iunie, dată la care s-au prezentat și vedetele echipei despre care se spune că va promova în 2023, Tincu și Vașvari, ambii de la Sepsi.

La antrenamentul de ieri a participat și Marius Martac, fundașul dreapta care a petrecut ultimii șapte ani la Chindia Târgoviște semnând un contract cu gruparea ieșeană, iar marți se va prezenta la vizita medicală alături de Tincu și Vașvari. Alți 27 de jucători au mai figurat pe lista lui Niculescu la antrenamentul de luni, dintre care portarii Brânză, Dohotariu și Milosz. Kouadio, Lică, Ungurenașu, Plămadă, Azoiței, Ștefanovici și Ceaun s-au pregătit și săptămâna trecută, ca și mijlocașii Yakymiv, Cracea, F. Cristea, Aftanache, Pelivan, Pop, Donose, Nistor, Hrib, Neamțu și Karachanov, în timp ce Buliga a venit în probe de la Astra, iar Jovanovic din Austria. Lotul prezent la antrenament i-a mai cuprins și pe Grigoriu, Plokhotniuk, Ciubăncan și Tomczyk.

Staff-ul tehnic va trebui completat cu antrenorul cu portarii, miercuri este programat un meci amical în deplasare cu FC Botoșani, iar sâmbătă va fi organizat încă un meci-școală la Uricani pentru a fi definitivat lotul care pe 27 iunie va pleca în primul cantonament al verii, la Piatra Neamț.

Citiți și: Test Mercedes-Benz EQE 43 AMG 4Matic: Emoție copleșitoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *