Toți cei cinci sportivi de la Eagles Iași au urcat pe podium la Cupa României la taekwondo WT!

A XXII-a a ediție a Cupei României la taekwondo WT (kyorugi) s-a desfășurat în Sala Polivalentă din București cu 500 de sportivi la start din aproape toate orașele țării: Botoșani, Galați, Constanța, Cluj, Brașov, Bistrița, Miercurea Ciuc, Craiova, Slatina, București și, bineînțeles, Iași.

Eagles taekwondo Iași a deplasat cinci sportivi pregătiți de prof. Narcis Șerban 3 Dan, toți reușind să urce pe podium:

Marius Rotaru (cadeți B – 49 kg) – locul 1

Rareș Cucuzel (tineret B – +73 kg) – locul 1

Alexandru Udișteanu (tineret A – 63 kg) – locul 1

Anastasia Botezatu (juniori B – 52 kg) – locul 2

Eliza Dănilă (juniori mici B – 35 kg) – locul 3.

„Organizarea a fost una ireproșabilă, competiția s-a desfășurat într-un ritm alert, într-o sigură zi, asta făcând ca meciurile să fie programate la perioade scurte și să se dispute la intensitate ridicată, lucru care mă face să fiu mândru de evoluția sportivilor mei. În ciuda pandemiei și a situației actuale generată de restricțiile în toate domeniile, totuși sportul își face loc pentru a avea continuitate, lucru de altfel foarte important atât pentru sportivi, cât și pentru asigurarea unui climat pozitiv în rândul oamenilor”, ne-a declarat Narcis Șerban.

Din delegația ieșeană a făcut parte și arbitrul național al clubului, Cătălin Cucuzel 2 Dan, arbitru cu o bogată experiență în această ramură sportivă, deja prezentă de câteva ediții la Jocurile Olimpice.

Citiți și: NOUA GENERAȚIE MERCEDES-AMG SL ÎȘI FACE DEBUTUL ÎN INDUSTRIA AUTO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *