TUDOR a ajuns și la Iași. Vine de la București și i-au trebuit doisprezece ani pentru a-și găsi loc și în dulcele târg. Nu contează dacă a ajuns cam târziu, târziu nu e niciodată pentru ce face el. Ar fi venit mai devreme, dar toate la timpul lor. Important este că a venit, că Iașul are un showroom la standarde înalte, situat pe o stradă pe care este imposibil să nu treci măcar o dată pe an. O dată pe an pe jos. Cu mașina probabil de mai multe ori și este imposibil să nu vezi acest magazin. Imposibil să-l ignori, nu poți, nu ai cum! Chiar dacă ești absorbit de gânduri, chiar dacă pășești cu ochii în telefon, cum eu nu recomand deloc, este imposibil să nu-ți atragă atenția când totuși mai ridici ochii din ecran.

Iar când l-ai văzut îți va plăcea, te va atrage, te va captiva chiar și de la câțiva metri distanță. Te-ai apropia mai mult, dar n-ai suficient curaj. Degajă clasă și crezi că nu ești de nasul său. Pari convins că nu ai ce căuta acolo și mergi mai departe. Dar ochii odată ce au văzut nu te mai lasă în pace. Mai faci un pas, mintea îți spune să-ți vezi de drumul tău, că mai sunt și alte magazine la fel, poate chiar mai bune pentru tine, poate chiar în apropiere. Dar ești un tip open mind, nu poți privi doar înainte, așa că îți îndrepți din nou privirea spre magazinul ce emană căldură, o căldură îmbietoare, numai bună să-i treci pragul…

Dar tu n-ai ce căuta acolo. Nu că n-ai vrea, dar ți-ai pus în cap că nivelul este prea ridicat, nu că n-ai merita. Iar tot ce se vede prin pereții de sticlă ar fi pe gustul tău… Dacă stai un pic să te gândești ți-ar fi și greu să alegi. Parcă ai vrea din toate câte puțin, dar poate nu e acum chiar cel mai bun moment. Poate vei intra mâine.

Dar începi să te gândești că umărul tău drept, lăsat un pic mai jos, doar ești un încăpățânat care poartă doar pe el geanta, poate s-ar vedea altfel dacă totuși ai intra în vorbă cu oamenii de după acei pereți impunători. Dar nu intri pentru că totul pare din alt film, unul în care tu crezi că n-ai rolul principal la care dintotdeauna ai visat, iar figurația nu te-a prins niciodată!

N-ai curaj și parcă ai veni noaptea, când strălucirea pare și mai intensă, pentru a te apropia, pentru a privi fără să fii și tu privit. Ți-ar fi de ajuns să te uiți, nici nu te gândești că ai putea să și atingi. Pare intangibil, dar poate mâine vei avea mai mult curaj. Pentru orice mâine există însă un inevitabil alt mâine.

Vei intra până la urmă, nu vei putea rezista! Poate mâine, poate mâine peste câțiva ani și, oricât ți-ar fi de greu să recunoști, atunci îți va părea rău că n-ai intrat azi!

Eu însă am intrat azi și nu mi-a părut deloc rău. Mi-a plăcut, dar nici nu mă așteptam la altceva. Mi-a plăcut însă cam mult, atât de mult încât mi-am propus să revin. Cât de curând! Cum unde? La TUDOR. Personal Tailor.

Citiți și: Noul Mercedes-Benz EQS SUV: redefinirea SUV-ului de lux! VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *