Mai puțin de trei luni au rămas până la Concord Iași Open 2022, turneu cu statut ATP Challenger 100, dotat cu premii în valoare de 90.280 de euro și aflat la a III-a ediție. Meciurile de pe tablourile principale, de simplu și de dublu, sunt programate între 11 și 17 iulie, în timp ce BCR Iași Open se desfășoară în premieră la Iași, între 1 și 7 august, la nivelul WTA 125, unde premiile se ridică la 115.000 de dolari.

Începând de miercuri, pe www.entertix.ro, au fost puse în vânzare abonamente pentru ambele atractive competiții ce vor fi găzduite de Baza Ciric. Vor fi vizate cele 135 de locuri ale tribunei din spatele terenului central, prețurile fiind de 300 de lei pentru turneul ATP Challenger 100, respectiv 350 de lei pentru turneul WTA 125. Perioada în care vor putea fi achiziționate doar abonamente va fi până pe 11 mai, după care vor fi puse în vânzare și bilete.Ieșeanul Cezar Crețu (20 de ani, locul 474 în clasamentul mondial, ar putea fi de luni în primii 450), pregătit de antrenorul Victor Hănescu, a participat deja la ambele ediții ale „Concord Iași Open” și este acum a patra rachetă a României.„Organizatorii au depus eforturi foarte mari ca și ediția de anul acesta să se situeze la un nivel foarte ridicat. Este cel mai mare turneu din România și spectacolul va fi pe măsură. Sunt sigur că jucătorii români se vor bucura de suportul publicului. Avem nevoie de căldura spectatorilor ieșenei, ne-ar face mare plăcere ca oamenii să vină să ne susțină în număr cât mai mare”, ne-a declarat Cezar Crețu.

Față de precedentele ediții ale Concord Iași Open, la cele două turnee din acest an meciurile se vor disputa în două sesiuni: de zi și de seară, cu partide programate și în nocturnă.

Directorul de turneu al Concord Iași Open 2022 va fi Andrei Pavel, cel care a jucat același rol și la ediția precedentă, câștigată la simplu de cehul Zdenek Kolar la capătul finalei cu francezul Hugo Gaston, care ulterior s-a calificat la Next Gen ATP Finals 2021, printre cei mai buni opt jucători sub 21 de ani din circuitul ATP! BCR Iași Open îl va avea ca director pe Daniel Dobre, fiind o veritabilă premieră pentru Iași să găzduiască un turneu feminin de o asemenea anvergură.

„Dragi ieșeni, iubitori ai tenisului, vă anunț cu bucurie participarea mea la prima ediție a BCR Iași Open, organizată în Iașul meu drag, orașul celor șapte coline, orașul meu natal! Aici, la Iași, am obținut primul meu punct WTA, la vârsta de 14 ani, astfel încât evenimentul are pentru mine o însemnătate aparte. Mulțumesc pe această cale organizatorilor și vă invităm să participați în număr cât mai mare! Eu, Andreea Prisăcariu, vă promit nu numai speech-uri spontane, sincere, din toată inima, ci și meciuri de calitate! Vă așteptăm cu drag!”, ne-a declarat ieșeanca Andreea Prisăcariu (21 de ani, locul 324 în clasamentul mondial).

Menționăm că ambele competiții vor fi organizate de Concord Service Center, sponsorul principal al turneului ATP, în parteneriat cu Primăria Iași și Federația Română de Tenis, turneul cu statut WTA 125 având BCR drept sponsor principal.

Citiți și: Moment istoric: 10.000.000 de vehicule vândute sub brand-ul DACIA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.