UPDATE: CSM Politehnica Iași – Dunărea Călărași 2-0 (2-0), goluri înscrise de F. Cristea și I. Pop.

Trupa lui Costel Enache se va confrunta vineri, de la ora 11:00, pe Stadionul „Emil Alexandrescu”, cu Dunărea Călărași, într-un meci din etapa a V-a, antepenultima, a Grupei A a Play-Out-ului Ligii a II-a. Formația oaspete este deja retrogradată, în timp ce CSM Politehnica Iași are nevoie de o victorie pentru a scăpa de orice emoție privind retrogradarea.

Săptămâna trecută, la meciul amical cu Flacăra Erbiceni, liderul Ligii a IV-a ieșene, încă se vorbea despre un alt prim criteriu de departajare în caz de egalitate de puncte la finalul play-out-ului decât cel stipulat în Regulamentul de organizare a activității fotbalistice (ROAF), unde se precizează că întâietate au punctele cucerite în sezonul regular. Nefiind vorba despre înjumătățire, sunt cumva nedreptățite formațiile care la finalul campionatului au reușit să ajungă la egalitate cu grupări pornite la drum cu o zestre mai bogată, însă de data aceasta CSM Poli este avantajată: o victorie cu Dunărea îi asigură cu două runde înainte de final prezența și sezonul viitor în eșalonul secund.

Disputa de vineri a fost prefațată miercuri într-o conferință de presă de antrenorul Costel Enache și fundașul Adrian Ilie.

Antrenorul de la CSM Poli Iași a precizat ce le-a solicitat băieților săi înainte de joc, sperând, ca de obicei, ca mesajul său să ajungă în mintea și în sufletul lor, dar de data aceasta a mai adăugat un „ingredient”.

„Este un meci normal de campionat, în care pornim ca favoriți, dar este nevoie să fim concentrați și să tratăm cu seriozitate jocul și adversarul, care este de apreciat pentru că duce competiția până la capăt. Sper ca mesajul meu să ajungă la mintea și la sufletul jucătorilor. Avem nevoie de seriozitate, concentrare și inteligență (n.r. – acesta fiind noul „ingredient”), altfel putem transforma totul într-un chin. Cu trei puncte suntem salvați și matematic, este bine să nu mai depindem de ultimele două partide”, a declarat Costel Enache.

Indisponibili pentru acest meci sunt Pușcaș, Asăvoaei și Stan.

„Va fi un joc dificil, îl tratăm cu seriozitate. Am convingerea că vom face un meci foarte bun și vom reuși să câștigăm”, a menționat Adrian Ilie, jucător care va fi împrumutat de la CFR Cluj și pentru viitorul sezon.

Intrarea generală pentru acest joc costă 10 lei.

Citiți și: Noul Mercedes-Benz EQS SUV: redefinirea SUV-ului de lux! VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *