UPDATE: CSM Politehnica Iași – Politehnica Timișoara 3-1 (1-1). Bârnoi a deschis scorul, Camara a egalat până la pauză, diferența făcându-se grație penaltiurilor transformate de Camara și Serediuc.

Trupa lui Costel Enache încheie sâmbătă campionatul cu un meci pe propriul teren, de la ora 12:45 urmând să se confrunte cu Politehnica Timișoara în ultima etapă a Grupei A a play-out-ului Ligii 2. Scăpată acum două săptămâni de emoțiile retrogradării, formația ieșeană și-ar dori totuși o victorie în disputa cu gruparea bănățeană ce probabil va fi mai mult cu gândul la barajul de menținere în al doilea eșalon.

Deși Tiberiu Serediuc, unul din cei mai constanți jucători de la CSM Politehnica Iași, a cam dat de înțeles la conferința de presă de joi, din Copou, că mulți dintre colegii săi se gândesc să plece mai repede acasă, antrenorul Costel Enache a transmis că așteaptă de la jucătorii săi să rămână concentrați și pentru acest joc, insistând pe un aspect pe care nu l-am mai auzit.

„Sper să reușesc să le transmit jucătorilor că meciul acesta înseamnă mult pentru mine personal”, a menționat antrenorul pe care îl despart săptămâni de expirarea contractului cu CSM Poli.

„Din tot sufletul îmi doresc o victorie, sper să rămânem motivați. Un rezultat indirect favorabil ne-ar putea aduce urcarea cu un loc în clasamentul final. Sper să ne despărțim de suporteri cu bucurie și un joc frumos. Merităm un final frumos”, a declarat antrenorul care, pe lângă Stan și Pușcaș, probabil nu se va putea baza nici pe Muratovic și Pop, tot din cauza problemelor de ordin medical.  

Enache a trasat o linie imaginară și a întocmit cel mai scurt bilanț posibil, părând deja resemnat.

„An greu, zbuciumat, în care sper că s-a reușit consolidarea pentru ce urmează. La Iași sunt pretenții mari, tradiție și trebuie cinstite cu rezultate bune și cu promovarea în Liga 1. Sunt foarte mândru că am făcut parte din acest proiect. A fost un an greu profesional, dar m-am simțit foarte bine la Iași. Au fost așteptări mult mai mari de la noi, probabil va trebui să-mi asum… Au fost însă două momente foarte importante: eliminarea lui Okan din meciul cu Buzăul și penaltiul neacordat la Plămadă în ultimul minut cu Metaloglobus. Deciziile corecte puteau schimba total destinul acestui sezon…”.

Tiberiu Serediuc a fost tranșant, ca și pe teren.

„Va fi un joc fără miză, dar trebuie să fim concentrați. Fiind ultimul meci, trebuie să lăsăm o impresie bună, trebuie să jucăm bine, deși mulți colegi se gândesc să meargă mai repede acasă. Poli Timișoara este o echipă bună, vine la Iași să câștige”, a declarat Serediuc, care crede că gruparea ieșeană poate promova sezonul viitor și ar fi dispus să pună și el umărul la atingerea obiectivului, dar mai întâi așteaptă negocierile cu conducerea clubului.

Intrarea generală este 10 lei, fiind anunțate surprize pentru spectatorii care vor veni la ultimul meci al sezonului.

Citiți și: Noul Mercedes-Benz EQS SUV: redefinirea SUV-ului de lux! VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *