Volkswagen Crafter de 752.000 kilometri la AutoMitric Suceava! Recordul este însă departe de a fi atins!

Proprietarul modelului Volkswagen din imagine nu este la primul său Crafter achiziționat de la îndrăgitul dealer bucovinean AutoMitric Suceava. Atractiva ofertă actuală l-a determinat să-l achiziționeze pe cel de-al treilea, al doilea său Crafter trecând deja de 200.000 kilometri.

Primul Crafter cumpărat de la AutoMitric a fost fabricat în 2008, iar acum a ajuns la 752.000 kilometri la bord și este „în urcare”, după cum a precizat Radu Vasile Ianovici, director de vânzări la AutoMitric. Mașina este folosită cu predilecție la transportat flori din Olanda și, în afară de distribuție, nu s-a umblat deloc la motorul ei, întreținerea fiind efectuată doar la service-ul dealerului sucevean. „Am schimbat distribuția și am efectuat doar operațiunile de întreținere recomandate la revizii”, a adăugat dl. Ianovici.

Crafter la încărcat, mașina este vizibilă în plan secund

Mașina dispune de un sistem izolator pentru a facilita transportul florilor, unul din atuurile sale fiind volumul de încărcare.

„De regulă, Crafter este preferat de cei care transportă cu el materiale de construcții, de cei care vor să exploateze la maximum greutatea pe care o pot transporta. Mai rar să transporți flori, așa cum puține Crafter-uri au fost recarosate pentru a transporta persoane”, a menționat Radu Vasile Ianovici.

Dar iată că un Crafter care transportă persoane, fiind folosit și la coletărie, deține recordul de kilometri parcurși pentru un model vândut în istoria de 14 ani a dealerului AutoMitric Suceava, iar cel care transportă flori este abia pe locul al doilea.

De aceeași vârstă cu „floristul”, Crafter-record a tot transportat persoane în Anglia și a acumulat 1.500.000 kilometri! „Și acest model adună în continuare kilometri, el având însă motorul segmentat o dată”, a precizat dl. Ianovici, care a precizat că prețurile actuale pentru Crafter 3.5 furgon pleacă de la 24.500 de euro (fără TVA).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *