Trupa lui Leo Grozavu debutează sâmbătă, în deplasare, de la ora 21:30, cu CFR Cluj, în sezonul 2023/2024 al Superligii fără a mai găzdui normala și obligatoria conferință de presă, prilej pentru a fi abordate subiecte care nu-și găseau rostul la evenimentul organizat marți, pentru suporteri. Unul din subiecte ar fi fost legat de sponsorii din viitorul sezon, știindu-se faptul că era țintit un buget de minimum 5 milioane de euro pentru ca echipa să-și poată propune mai mult decât evitarea retrogradării!

CSM Politehnica Iași a reușit, se spune, să atragă mai mulți sponsori locali, dar se pare că implicarea lor este sub suma considerată rezonabilă pentru acordarea statutului de sponsor principal. Sunt însă sume binevenite pentru bugetul cam la fel de subțire ca și lotul cu care va fi atacată Superliga!

Așadar, firma care va fi sponsor principal în Copou nu va fi una ieșeană. Numele sponsorului principal va fi scris pe tricoul de joc (cel din poză va fi cel folosit la meciurile de la Iași) sub zona din partea superioară, unde „IAȘI” este încadrat de sigla sponsorului (partenerului) tehnic și noua siglă a grupării ieșene ce a stârnit furie printre suporteri și a determinat membrii galeriei să nu mai susțină echipa până când vechea stemă și palmaresul nu vor fi la dispoziția clubului, implicit să n-o încurajeze din peluză la dificilul meci cu CFR Cluj!

Sponsor principal pentru Poli Iași (acesta este numele de scenă pentru Superligă) va fi o firmă care i-a fost alături și în cele două sezoane petrecute în Liga 2: MozzartBet. Anunțul oficial va fi probabil făcut într-o conferință de presă ce va fi organizată într-una din săptămânile viitoare. Suma nu va fi probabil nici atunci anunțată, dar poate că a primit și ea o cifră în plus dacă tot a fost schimbat eșalonul…

Sursa foto: CSM Politehnica Iași / Facebook.

Citiți și: Renault Arkana facelift se prezintă cu Esprit Alpine!

4 thoughts on “Cine va fi sponsor principal la CSM Politehnica Iași în Superligă!

  1. Sper ca pe tricourile de joc nu apare ca in cel din poza numele orasului in loc de sponsor. Daca echipa se numeste Poli Iasi este logic ca este din orasul Iasi. Ai putea pune pe tricou ceva de genul visitIasi.ro ( in genul celor de la Otelul parca) dar nu pur si simplu Iasi.

      1. Asta spuneam. Nu are logica sa scrii numele orasului, avand sigla pe care scrie foarte clar Poli Iasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *