Ciprian Brighiu (41 de ani) este câștigătorul concursului pentru ocuparea unui post de antrenor cu licență A în cadrul Academiei CSM Politehnica Iași, concurs programat miercuri sub formă de interviu și la care a mai participat și Dănuț Munteanu (51 de ani). Joi, cei doi candidați au fost chestionați în privința disponibilității pentru a se implica total în cadrul Academiei, știindu-se că Brighiu este proprietarul clubului Pumas Iași, iar Munteanu are o colaborare cu City Iași.

„La Pumas avem copii de 10-12 ani, nu avem posibilitatea să mergem cu ei în Elite, la Academia CSM Politehnica Iași va fi cu totul altceva. Vreau să se vadă mâna mea dacă voi fi eu cel ales, să pun în practică tot ce am învățat, este o ocazie să-mi demonstrez că pot mai mult. Ar fi pentru mine o posibilitate să avansez, să antrenez cât mai aproape de seniori”, ne-a spus înainte de concurs Ciprian Brighiu, care în ultimii ani a cochetat cu ligile inferioare, având discuții și cu Știința Miroslava, care însă nu s-au concretizat, și care este decis să se înscrie la cursurile pentru licența PRO.

După aflarea rezultatului, Brighiu ne-a declarat: „Sunt fericit. De aici am plecat, aici m-am format ca jucător și ca om. Mi-a fost prezentat un proiect frumos, la care vreau și eu să contribui cu cât de mult pot”.

„În primul rând, țin să-l felicit pe Ciprian Brighiu pentru câștigarea concursului și îi urez bun revenit în familia Politehnica! De asemenea, îi mulțumesc domnului Dănuț Munteanu pentru participarea la concurs și îl asigur că o viitoare colaborare nu este exclusă. Țin să reamintesc că scoaterea unui post la concurs face parte din strategia Academiei de a se încadra în cerințele tot mai evoluate ale FR Fotbal, dar și din dorința de a întregi stafful tehnic cu antrenori tineri, cu potențial, posesori ai licenței UEFA A, totul pentru o mai bună implicare în procesul de antrenament, a creșterii performanței și dezvoltării sportive a copiilor comunității”, a declarat Cezar Honceriu, managerul Academiei CSM Politehnica Iași, în comunicatul postat de CSM Poli Iași pe site-ul său oficial.

Cei doi candidați au fost evaluați de comisia condusă de prof. Ilie Gheorghică, vicepreședintele Consiliului Director al CSM Poli Iași, comisie care a avut doi membri: Cezar Honceriu și Costel Enache, antrenorul principal al echipei ce activează în Liga 2.

Citiți și: Final electrizant de ianuarie la AutoMitric Suceava, dealer ce a inaugurat programările online în service!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *