Judoka Vlăduț Simionescu (31 de ani), pregătit la CS Politehnica Iași de antrenorul Costel Năftică, a parcurs precedentul ciclu olimpic, finalizat cu locul 9 la Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde a fost singurul sportiv ieșean legitimat la un club ieșean, cu ajutorul susținătoarelor Weider, iar antrenamentele de forță le efectuează la Weider Gym, sală care la început de ianuarie a împlinit un an de existență.

De câteva zile, Vlăduț a întărit și mai tare colaborarea cu Weider Gym Iași, lucrând sub supravegherea fostului rugbist al Politehnicii Iași, Marian Moroșan, instructor de fitness la sala situată în zona Moara de Vânt, el având următoarele specializări: strength&conditioning, hypertrophy (muscle building), endurance training și weight loss.

„Programul lui Sorin Coțofrei (n.r. – preparatorul fizic al lui Simionescu în ultimii ani) a devenit foarte încărcat, așa că am început colaborarea cu Marian Moroșan. Asta nu înseamnă că nu mă mai sfătuiesc deloc cu Sorin”, ne-a declarat Vlăduț Simionescu.

De ce a ales Vlăduț Simionescu să se antreneze la Weider Gym, cum i se pare sala, ne spune în continuare.

„Abia așteptam să mă antrenez în această sală, care acum o lună a împlinit un an de când și-a deschis porțile, pentru că reflectă fidel experiența în domeniul sportului din partea domnilor Radu și Florin Preduchin. Este o sală spațioasă, dotată cu cele mai bune și diverse aparate de forță și condiționare. Este locul unde își poate desfășura cu ușurință antrenamentul atât un sportiv de performanță, cât și un om normal, care vine la sală doar pentru a face mișcare”.

„Este o provocare pentru mine, atât personală, cât și profesională. Vlăduț este un sportiv de nivel olimpic, cu foarte multe calități fizice. Voi încerca, printre altele, să-i îmbunătățesc mobilitatea execuției optime în mișcările specifice judoului. Avem mult de muncă, dar entuziasmul ce vine din ambele părți va face totul mai plăcut, iar rezultatul final va fi calificarea la Jocurile Olimpice din 2024”, ne-a  declarat Marian Moroșan.

Cum spuneam mai sus, suplimentele Weider l-au însoțit pe Vlăduț în precedentul ciclu olimpic, însă valorosul judoka ieșean a spus răspicat că nici nu concepe să nu fie prezent la Jocurile Olimpice din 2024, de la Paris.

„Colaborez cu firma Weider de aproximativ patru ani și pe această cale vreau să le mulțumesc încă o dată domnilor Florin și Radu Preduchin pentru tot sprijinul acordat! Consider că suplimentele sunt un factor important pentru activitatea unui sportiv de performanță, iar suplimentele de la Weider sunt printre cele mai calitative, dacă nu chiar cele mai calitative”, ne-a mai declarat Vlăduț Simionescu, sportiv clasat pe locul al treisprezecelea în clasamentul mondial al categoriei de greutate +100 kilograme.

Citiți și: Final electrizant de ianuarie la AutoMitric Suceava, dealer ce a inaugurat programările online în service!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *