UPDATE Costel Enache: „Am adus pregătirea la nivelul mediu”. Csikszereda Miercurea Ciuc – CSM Politehnica Iași 3-1 (2-0), joi, în etapa a X-a a Ligii 2 de fotbal

UPDATE: Problema principală a trupei lui Costel Enache RĂMÂNE faza de apărare! Goluri primite mult, mult, mult prea ușor, ca multe altele de la începutul campionatului!

Păcat de începutul bun de joc, cu ocazii bune pentru Camarra (singur cu portarul), Stoenac (cap din poziție foarte bună) și chiar Pușcaș (singur la 17 metri, poziție centrală)!

Trei situații bune la 0-0, dar în loc de 0-1 sau chiar 0-2 luăm gol la o banală lovitură liberă, cu gafe în lanț

Ca de obicei, echipa a mișcat totuși în atac, dar a mai primit un gol, dintr-o lovitură de cap, când înaltul Okan a rămas cu un cap sub autorul golului!

CSM Poli Iași ar fi meritat un gol până la pauză, dar a mai primit unul la începutul actului secund la o fază care a stârnit râsul, atât de penibil s-a apărat! Și-a mai stârnit râsul o dată, dar a apărat Popescu!

Diferență mincinoasă, ocazii ieșene din nou pe final de joc, după minutul 80, dar iar ratare Camarra singur cu portarul și cap Deretti pe lângă din 7 metri!

Deretti a stabilit scorul final cu o lovitură de cap dintr-o poziție mai dificilă decât cea din care ratase cu câteva minute în urmă.

Enache a avut mulți jucători indisponibili, printre ei numărându-se fundașii laterali Onea și Serediuc și Mihalache, dar apărarea băieților săi a fost ca și inexistentă! Multe situații bune de gol, irosite cu mult prea mare nonșalanță!

Trupa lui Costel Enache deschide joi, în deplasare, de la ora 17:30, etapa a X-a a Ligii 2 de fotbal, urmând să se confrunte cu Csikszereda Miercurea Ciuc. Despărțite de doar trei puncte în clasament, formația gazdă a suferit o înfrângere în plus, adunând șase eșecuri în cele nouă partide disputate.

Costel Enache despre…

… jocul cu Csikszereda

„Csikszereda a avut un început ezitant de sezon, dar că a dat semne clare de revenire. Este o adversară care acceptă și provoacă dueluri, o adversară reactivă. Le-am spus jucătorilor mei să fie pregătiți pentru luptă”.

… indisponibili

Istrate abia a revenit din Germania, unde a fost cu lotul Under 20 al României, și în plus a suferit o entorsă.

Pop este indisponibil tot restul anului, Torres abia a efectuat două antrenamente cu echipa.

Mihalache a ieșit marți din antrenament cu dureri.

Deretti n-a lucrat specific, acuză dureri când lovește mingea.

… jucătorii refăcuți

Pușcaș, Stoenac și Stan sunt refăcuți complet. Serediuc și Onea acuză probleme medicale minore.

… pauza de zece zile

„Aș fi vrut o săptămână de efort specific intens, dar am putut lucra doar două-trei zile săptămâna trecută. Dacă am fi jucat sâmbătă sau duminică ar fi fost mai bine. Am adus nivelul la mediu în cadrul pregătirii”.

… posibilitatea de a-și anunța din nou demisia

Costel Enache a anunțat după înfrângerea din Copou cu Metaloglobus București, din etapa a IX-a, că demisionează, dar managerul Florin Briaur l-a determinat să continue. „Ușa e deschisă mereu dacă se consideră că nu pot conduce grupul”, a spus, miercuri, Enache.

Cristi Pușcaș a fost reprezentantul jucătorilor la conferința de presă.

„Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă bună, dar prin organizare și determinare vom pune în practică tot ce lucrăm la antrenamente și vom obține un rezultat bun. Am stat aproape o lună pe tușă, a fost o perioadă dificilă, sunt dornic să ajut echipa. Luăm fiecare meci în parte și încercăm să scoate maximum, dar urmărim și să ne creștem jocul”.

Citiți și: TESLA CYBERTRUCK VA INTRA ÎN PRODUCȚIA DE SERIE ÎN ANUL 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *