Trupa lui Claudiu Niculescu a susținut miercuri ultimul său meci amical din cantonamentul de la Bansko (Bulgaria), dispunând cu 2-0 (1-0) de Pirin Gotse Delchev, formație din a treia divizie bulgară. Plokhotniuk a fost pentru prima oară titular în amicale după ce atacantul polonez Tomczyk s-a accidentat în meciul desfășurat duminică. Ucraineanul a deschis scorul în minutul 35 și tot el a stabilit scorul final în minutul 77, fiind la a doua „dublă” la Bansko și încheind cele patru jocuri de verificare cu cinci goluri marcate.

CSM Poli Iași a abordat meciul în următoarea formulă: Brânză (’70 Chistol) – Martac (’72 Kouadio), Plămadă, Tincu, Ciaun (’46 Finică) – Vașvari (căpitan; ’75 Cracea), Marchioni (’46 F. Cristea) – Anton (’33 Dumitru; ’70 Hrib), Karachanakov (’70 Pelivan), Hunte (’46 Fică) – Plokhotniuk (’82 Ciubăncan).

Dohotariu – Lică, Ungurenașu, Ștefanovici, Tomczyk, Niamțu și Deac s-au antrenat separat, ca și Semerdzhiev, jucător bulgar aflat în probe, care a evoluat la Lokomotiv Sofia sezonul trecut și folosit de CSM Poli în penultimele două amicale.

În celelalte patru meciuri de verificare, CSM Poli Iași a înregistrat următoarele rezultate: 1-1 (1-0) cu FC Makedonija GP Skopje (Karachanakov a deschis scorul în minutul 44, din lovitură liberă de la 18 metri), 4-0 (0-0) cu CSKA 1948 Sofia (Vașvari, Plokhotniuk, de două ori, și Ciubăncan), 2-1 (0-1) cu FC Mavlon (Nigeria, echipă alcătuită din tineri jucători ce caută contracte în Europa, de regulă ajungând în eșaloane inferioare), meci în care au fost folosiți cei mai tineri componenți ai lotului, golurile formației ieșene fiind înscrise de Cracea și Pelivan, și 2-1 (1-1) cu Akritas Chlorakas, formație care a promovat în prima ligă din Cipru (goluri Karachanakov și Plokhotniuk).

Formația ieșeană va încheia joi cantonamentul de la Bansko și va avea liber până luni după-amiază. Până la debutul în noul sezon al Ligii 2, prevăzut pentru 6 august, în deplasare, cu Oțelul Galați, trupa lui Niculescu va mai susține câteva meciuri amicale, unul dintre ele fiind pe 28 iulie, în Copou, cu Știința Miroslava, din Liga a III-a.

Abonamente între 19,45 și 8.000 de lei!

Gruparea din Copou a anunțat miercuri prețurile abonamentelor pentru următorul sezon:

19,45 lei – Peluza A

90 lei – Tribunele A și B

160 lei – Tribunele 0A și 0B

400 lei – Tribuna 0

2.500 lei – Tribuna 0 Fotolii VIP

3.500 lei – Tribuna 0 Loja VIP

8.000 lei – Tribuna Oficială VIP.

Abonamentele sunt valabile la toate meciurile din Liga 2, Cupa României și jocuri amicale. Copiii sub 14 ani însoțiți de un adult au acces gratuit, în limita locurilor disponibile. 

Prețurile biletelor de acces la meciurile din sezonul 2022-2023 sunt următoarele: 

10 lei –  intrare generală Peluza A, Tribuna A și Tribuna B

20 lei –  Tribuna 0A și 0B 

50 lei –  Tribuna 0 

300 lei –  Tribuna 0 Fotolii  

500 lei –  Tribuna 0 Lojă.  

„Consider că este o propunere echilibrată pentru suporterii ieșeni, iar prețul abonamentelor este pentru toate buzunarele, astfel încât oricine va avea posibilitatea să urmărească și să încurajeze, din tribune, echipa noastră. În premieră, avem disponibile și peste 80 de locuri VIP. Pentru cei care doresc un confort sporit în spații climatizate și catering există 28 de locuri disponibile în Tribuna Oficială, 15 locuri în loja de la Tribuna 0, precum și 42 de fotolii pe rândurile superioare de la Tribuna 0. De asemenea, cei care vor opta pentru abonamentele VIP vor avea și parcare asigurată lângă stadion”, a precizat Florin Briaur, managerul executiv al CSM Politehnica Iași, pentru site-ul oficial al grupării ieșene. 

Abonamentele pot fi achiziționate online, cu ridicare la Stadionul „Emil Alexandrescu”, zona birouri, sau fizic, de luni până vineri, în intervalul orar 11:00 – 17:00, tot la stadionul din Copou.

Citiți și: Suzuki domină clasamentul privind satisfacția clienților din Marea Britanie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *