Trupa lui Leo Grozavu a început cel de-al doilea meci al zilei, penultimul din cantonamentul de la Bansko (Bulgaria). După ce dimineață a dispus cu 3-1 de Montana (liga a doua bulgară), formația adversă fiind cea care a deschis scorul, acum CSM Politehnica Iași se confruntă cu Radnicki Niș (Serbia).

Itu va fi menajat și pentru această a doua partidă în care nu va fi folosit deloc nici Brînză, care a apărat tot meciul dimineață, dar nici ceilalți doi portari din lot, Jankov și Ailenei. Dintre jucătorii folosiți dimineață nu vor fi utilizați Azoiței, Fărcaș, Hrib, Militaru, Istratie, Vojtus și Dragomir.

Echipa ce va aborda disputa cu Radnicki este următoarea: Celeadnic – Kouadio, Fl. Ilie, Katanec, Șerban – Vașvari (căpitan), Gheorghiță, Roman – Jatoba, Hlistei, R. Ion.

Rezerve sunt Martac, Tincu, Ungurenașu, Ștefanovici, Marchioni, Mogoș, Dumitru, Harrison, Cherman și Luis Phelipe.

Început în forță pentru trupa lui Grozavu: șut Roman reținut de portar și bară Jatoba în minutul 5.

Min. 13, 1-0 pentru CSM Politehnica Iași: Vașvari deschide scorul dintr-un penalty obținut de Jatoba!

MInutele 23 și 24 au fost de coșmar pentru Radnicki: șutul bun al lui Roman a fost respins de portar, și tot portarul avea să respingă de pe linia porții!

Min. 27: 1-1.

Min. 31: lovitură liberă executată bine de Șerban, de la 16 metri, respinge portarul! Șerban a fost înlocuit în minutul 35 cu Ștefanovici.

1-1 la pauză.

Min. 46: iese Gheorghiță, intră Dumitru.

Min. 53: bară Radnicki!

Min. 62: ies Vașvari, R. Ion, Fl. Ilie și Dumitru, intră Tincu, Luis Phelipe, Marchioni și Harrison.

Min. 75: ies Hlistei, Roman, Kouadio și Jatoba, intră Cherman, Vojtus, Martac și Mogoș.

Min. 78: iese Katanec, intră Ungurenașu.

Min. 87: 2-1 pentru Radnicki, după ce cu două minute în urmă am irosit o mare ocazie!

CSM Politehnica Iași – Radnicki Niș 1-2 rezultat final.

În primele două meciuri amicale de la Bansko, formația ieșeană a cedat cu 0-2 cu Botev Plovdiv și a dispus cu 1-0 de Drita (vicecampioana din Kosovo), prin golul lui Gheorghiță. Ultima verificare va avea loc pe 6 iulie, cu Krumovgrad (Bulgaria), pentru ca pe 7 iulie echipa să părăsească stațiunea bulgară.

Ediția 2023/2024 a Superligii va debuta pentru CSM Politehnica Iași pe 15 iulie, când trupa lui Grozavu se va confrunta, de la ora 21:30, cu CFR Cluj, în deplasare.

Citiți și: Echilibru perfect între rațional și emoțional: DACIA va participa din 2025 la Raliul DAKAR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *