Trupa lui Leo Grozavu susține vineri dimineață ultima partidă amicală din cantonamentul de la Bansko (Bulgaria), partidă amânată joi din cauza ploii și care va consemna finalul stagiului de pregătire centralizată.

CSM Politehnica Iași va aborda meciul amical cu Krumovgrad (Bulgaria) cu următoarea formulă: Jankov – Martac, Fl. Ilie, Katanec, Șerban – Vașvari (căpitan), Mogoș, Roman – Militaru, Vojtus, Hlistei. Rezerve vor fi Ailenei – Kouadio, Tincu, Ungurenașu, Ștefanovici, Itu, Fărcaș, Hrib, Gheorghiță, Dumitru, R. Ion, Harrison, Jatoba și Luis Phelipe.

Grozavu nu se va baza deloc vineri pe Celeadnic, Brînză – Marchioni, Dragomir, Istratie, Azoiței și Cherman.

Min. 27: iese Mogoș, intră Itu.

0-0 la pauză.

Min. 46: ies Jankov, Militaru și Vojtus, intră Ailenei, Gheorghiță și Jatoba.

Min. 53: iese Jatoba, intră Mogoș.

Min. 55: ies Hlistei și Itu, intră R. Ion și Luis Phelipe.

Min. 63: iese Martac, intră Kouadio.

MIn. 67: iese Mogoș, intră Hrib.

Min. 71: iese Vașvari, intră Fărcaș.

Min. 75: iese Fl. Ilie, intră Tincu.

Min. 78: iese Șerban, intră Ștefanovici.

Min. 85: iese Roman, intră Ungurenașu.

0-0 rezultat final.

„Nu cred că suntem în cea mai bună formulă, unii jucători au suferit și accidentări, i-am mai și menajat. Am efectuat multe schimbări, deși aș fi vrut să evoluăm mai mult cu echipa de bază. Una peste alta, a fost un cantonament reușit, sperăm să se vadă în campionat”, a declarat antrenorul Leo Grozavu într-o postare pe pagina oficială a clubului pe Facebook.

În celelalte patru meciuri amicale susținute la Bansko, formația ieșeană a înregistrat următoarele rezultate: 0-2 cu Botev Plovdiv, 1-0 cu Drita (vicecampioana Kosovo), 3-1 cu Montana (liga a doua bulgară) și 1-2 cu Radnicki Niș (Serbia).

Ediția 2023/2024 a Superligii va debuta pentru CSM Politehnica Iași pe 15 iulie, când trupa lui Grozavu se va confrunta, de la ora 21:30, cu CFR Cluj, în deplasare.

Citiți și: Volkswagen T-Cross facelift: Standard digital! VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *