Fiecare petrece Revelionul acolo unde se simte cel mai bine, acolo unde găsește atmosfera potrivită pentru a serba tot ce s-a petrecut în vechiul an, cu bune și cu mai puțin bune, dar și acel sentiment de siguranță, de liniște pentru a putea păși în viitor. Fiind o seară și o noapte cum numai o dată pe an găsim, ar cam trebui să ne găsească îmbrăcați cât mai corect cu putință, așa că veți primi recomandări vestimentare de la Andrei Florescu, managing partner la „Atelierul de Stil”.

Cum ne îmbrăcăm corect de Revelion! Piesa regăsită în toate cele trei scenarii imaginate!

Am exclus din start Revelionul petrecut în stradă. Eu am renunțat la această variantă, deși am tânjit ani la rând după ea. Am ieșit vreo câțiva ani consecutivi, însă mă cam săturasem să fac baie în șampania altora sau să țopăi ca să scap de pocnitori. Veți vedea însă inundate rețelele de socializare cu poze de la restaurante, acolo unde fiecare va dori să arate cât mai bine.

„Putem alege un smoking dacă mergem la un restaurant titrat, cu pretenții, sau un costum simplu dacă este un restaurant «à la carte», la care mâncăm de obicei. Dar ca să marcăm momentul și să respectăm locul, ne îmbrăcăm special pentru că este o seară specială. Recomand să purtăm un costum negru ori bleumarin sau poate un gri foarte închis dacă suntem un pic grizonați”, ne sfătuiește Andrei Florescu.

Smoking-ul este acel costum cu revere negre din satin sau din mătase, iar cel din imagine, de la Drago, este lucrat din lână super 130’s, extrem de fină și catifelată. Cei care vor dori să iasă în evidență vor alege să poarte un astfel de smoking și vor avea certitudinea că vor fi remarcați!

„Colecția Ceremony, de la Drago, ne propune și în 2024 țesături prețioase și îndrăznețe. Povestea familiei Drago a început acum cincizeci de ani, când a decis să pornească pe drumul plin de tradiție a excelenței italienei în materie de țesături”, dezvăluie Andrei Florescu.

De Revelion purtăm pantofi sau putem încălța niște ghetuțe despre care aproape nici să nu-ți dai seama că n-ar fi pantofi? Am văzut ghetuțe foarte joase, până la glezne, însă recomandarea specialistului este fermă.

„Obligatoriu pantofi, așa cum doamnele vor purta sandale, și nu cizme. Sandale cu rochie și rochia ar putea fi accesorizată cu blăniță”.

„Ne îmbrăcăm bine ca să ne meargă bine tot anul!”

Revelionul este în continuare petrecut și în familie sau alături de prieteni în casa unuia dintre ei. Și aici costumul joacă un rol important, chiar dacă nu ești gazda petrecerii.

„Costumul poate fi mai puțin formal și poate să apară o maletă în locul cămășii. La fel, ne încălțăm totuși cu pantofi, punem un palton, ne pregătim pentru o cină festivă”.

Nu sunt deloc puțini cei care pleacă de acasă pentru a întâmpina Anul Nou, de regulă la munte, iar de Revelion ajung ori la un restaurant, situație pe care deja am tratat-o, ori petrec ca-n filme, uneori chiar și mai bine, împreună cu gașca, la cabana închiriată. Nici în această conjunctură nu va trebui să lipsească o piesă pe care am întâlnit-o și în precedentele scenarii.

„Chiar dacă mergem la munte tot purtăm sacou. Putem înlocui pantalonul de stofă cu un jeans, iar sacoul poate să nu mai fie uni, ci în carouri, de fapt cu diferite imprimeuri. Să nu uităm să punem sacou, deoarece e noaptea dintre ani și trebuie să o respectăm. Ne îmbrăcăm bine ca să ne meargă bine tot anul!”, încheie Andrei Florescu cu o recomandare-urare marca „Atelierul de Stil”.

Citiți și: Totul despre Noua Generație Dacia DUSTER!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *