Cuvânt de campion! Vlăduț Simionescu a fost Moș Crăciun pentru judoka din Vlădeni, Brăești și Tg. Frumos!

V-am informat în ultimele zile din octombrie despre un proiect al lui Vlăduț Simionescu, pregătit de antrenorul Costel Năftică la CS Politehnica Iași, și anume că și-a propus să împartă de Crăciun daruri pentru judoka de la trei centre din județul Iași. De atunci însă el a avut de trecut peste supărarea cauzată de ratarea Campionatelor Europene din cauză că a fost declarat pozitiv la un test pentru noul coronavirus efectuat la Oradea cu câteva zile înainte de plecarea spre Praga.

Ulterior, Vlăduț a fost negativ la două teste consecutive la Iași, dar a ratat competiția pentru care s-a pregătit întreg anul trecut și pentru care și-a calculat cu multă atenție programul de pregătire pentru a atinge la Praga vârful de formă! Valorosul judoka ieșean n-a reușit să ajungă la cele trei centre până de Crăciun, însă nici nu putea să nu-și respecte promisiunea, așa că pe 31 decembrie a pornit la drum prin județ.

Vă spuneam că în 2020 n-a putut fi organizată a doua ediție a Cupei „Moș Crăciun”, dar Simionescu a decis ca fondurile pentru această competiție să nu fie reportate pentru anul acesta, ci să fie transformate în daruri pentru judoka de la AS Viitorul Brăeşti, ASC Viitorul Tg. Frumos (la ambele grupări antrenor este Adrian Hamac) şi CS Vlădeni Plus (Dana Tudosă).

„Celor 51 de copii le-am oferit dulciuri și câte un tricou personalizat, iar la antrenori – echipament de la Decathlon care să-i ajute la pregătire. A fost o experiență foarte plăcută, am fost primiți cu foarte multă căldură. Mulți dintre copiii din cele trei centre sunt muncitori și serioși, unii având potențial pentru înalta performanță. În afară de Decathlon, aș vrea să le mulțumesc lui Iulian Diaconescu, Andrei Vasilache și Andrei Mureșan, cu ajutorul cărora le-am putut oferi copiilor acele daruri. Sunt onorat să am astfel de prieteni care n-au ezitat să-și ofere sprijinul pentru copiii din cele trei centre”, ne-a declarat Simionescu, cel care va debuta în concursurile din 2021 la mijlocul săptămânii viitoare, la Masters-ul de la Doha, alte patru competiții fiind deja confirmate: Campionatele Europene, două Grand Slam-uri și Campionatele Mondiale. Reamintim că Vlăduț Simionescu este ca și calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *