Trupa lui Leo Grozavu a avut un oaspete de seamă la antrenamentul de vineri, probabil penultimul înaintea meciului de duminică, de la ora 18:30, cu FC Hermannstadt, din etapa a II-a a Superligii, prima apariție pe arena din Copou din actuala stagiune după promovare.

Daniel Pancu, fosta glorie a fotbalului ieșean, și-a adus copiii – David Gabriel (18 ani) și Maria Victoria (12 ani) – în vizită la bunici, dar nu putea sta departe de Copou și a asistat vineri la tot antrenamentul formației Poli Iași. De o atenție deosebită s-au bucurat probabil jucătorii tineri, mai ales că Pancu este considerat deja viitorul selecționer al reprezentativei Under 21 a României, anunțul oficial urmând să fie făcut cât de curând.

Pancu va fi prezent în tribună și la partida de duminică pentru a-i vedea la lucru într-un meci oficial pe jucătorii monitorizați vineri, măcar unul dintre ei urmând să fie prezent pe teren. Pe mijlocașul Alexandru Mogoș îl știe deja, pentru că a lucrat cu el la România Under 20, jucătorul de la Poli Iași egalând acum patru luni în meciul cu reprezentativa similară a Portugaliei printr-un șut de la 30 de metri!

Dar prima șansă la titularizare cu FC Hermannstadt se pare că o are atacantul Andrei Gheorghiță (foto), transferat de la FC Bihor, din Liga a III-a, despre care antrenorul Leo Grozavu a vorbit frumos la conferința de presă de vineri, organizată în Copou.

„Gheorghiță este o surpriză foarte plăcută. Are calități, este modest, foarte muncitor, am mare încredere în el”, a declarat Grozavu.

Celălalt jucător care s-a bucurat de atenția lui Pancu a fost fundașul stânga Ștefan Ștefanovici, care și el are ceva șanse de a începe meciul cu Hermannstadt dacă avem în vedere prestația mult prea palidă a lui Șerban, titularizat în meciul pierdut cu 0-2, în deplasare, cu CFR Cluj, în runda inaugurală a sezonului.

Sursa foto: Poli Iași / Facebook.

Citiți și: Design frapant și aspirații premium pentru Noul Hyundai Santa Fe!

1 thought on “Oaspete de seamă la antrenamentul formației Poli Iași! Trei jucători luați în vizor!

  1. Părerea mea este ca Serban și Jankov nu trebuie sa înceapă titulari în meciul cu Hermanstadt,locul lor putând fi luat de Stefanovici,respectiv portarul adus de la Sherif Tiraspol,,bafta Poli

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *