Propunere pentru Marius Mihalache! „N-ar trebui să lipsească din cadrul clubului”

Printre jucătorii ce n-au putut fi la dispoziția antrenorului Costel Enache la meciul de joi, pierdut mult prea ușor în deplasare cu Csikszereda Miercurea Ciuc (scor 1-3), s-a numărat și Marius Mihalache, pe lângă fundașii titulari Onea și Serediuc. Apărarea a fost destabilizată, mai ales că Okan, trimis să joace stoper alături de Plămadă în locul lui Cană, a dezamăgit! Mult mai nimerit ar fi fost Mihalache, însă el a ieșit cu dureri în zona inghinală din antrenamentul de marți.

Deși nu l-a acceptat ușor pe Mihalache în actualul lot, Costel Enache s-a bazat în câteva partide pe experimentatul fotbalist, iar acesta i-a confirmat așteptările.

„Mihalache a jucat un fotbal bun în cariera sa. Ne-a ajutat în meciurile în care l-am folosit, dar știam că la vârsta sa și problemele medicale sunt inerente”, ne-a declarat antrenorul de la CSM Politehnica Iași.

Mai mult, Enache are o propunere atractivă pentru Marius Mihalache (36 de ani).

„Este un băiat tânăr, poate învăța orice. Este tot numai suflet, este un om pe care te poți baza. Un astfel de om, mai ales că este ieșean, n-ar trebui să lipsească din cadrul clubului. Nu pot spune eu pe ce post anume, dar Marius Onofraș și cu Marius Mihalache sunt simbolurile Iașului și nu pot lipsi din Copou”, a adăugat Costel Enache.

Revenind la meciul cu Csikszereda, chiar dacă a apelat la improvizații, iar jocul defensiv a lăsat mult de dorit în special din cauza erorilor individuale, CSM Poli Iași și-a creat multe ocazii clare de a marca, destule și la 0-0, și chiar după minutul 80 (când tabela indica 3-0), când Camara a ratat iar singur cu portarul, iar Deretti, introdus pe teren în minutul 65, a trimis cu capul pe lângă poartă din 7 metri, același Deretti înscriind în prelungiri, cu capul, dintr-o poziție mult mai incomodă!

Întrebat dacă Deretti n-ar fi putut juca titular, pentru a da mai multă siguranță defensivei ca mijlocaș central alături de Pușcaș, precum și un plus de consistență fazelor de atac, Enache a răspuns: „Nu prea s-a pregătit cu echipa, a tot acuzat dureri când lovea mingea, nu putea face față din primul minut. A intrat însă foarte bine și a demonstrat că are calitate”.

Citiți și: NOUA GENERAȚIE MITSUBISHI OUTLANDER PHEV DEBUTEAZĂ ÎN ACEASTĂ LUNĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *