Trupa lui Leo Grozavu revine luni în campionatul Superligii după două săptămâni de pauză competițională, mai precis după reluarea partidei câștigată cu 2-0, în deplasare, cu Universitatea Cluj. De la ora 18:30, Poli Iași va susține abia în etapa a IX-a al treilea joc din actualul sezon pe teren propriu, primind vizita celor de la FC Botoșani într-o confruntare a ultimelor două clasate.

Poli Iași este penultima în clasament, cu șase puncte, cu două în fața formației botoșănene, iar Leo Grozavu așteaptă ca echipa sa să spargă gheața și pe propriul teren după cele două succes bifate în deplasare. A catalogat drept dezastruos bilanțul înregistrat până acum în fața propriului public, public pe care-l așteaptă cât mai numeros și cât mai cald la reîntâlnirea cu formația favorită. Grozavu a insistat că în perioada de pauză competițională băieții săi l-au mulțumit privitor la pregătirea fizică, dar că și-ar fi dorit încă trei zile de cantonament săptămâna trecută la Piatra Neamț, însă a trebuit să țină cont de suita de șase zile petrecute cu o săptămână în urmă în Ardeal și poate mai ales că prin conturile din Copou cam începe să bată vânt de avarie.

Antrenorul de la Poli Iași a încercat să mute pentru următoarea întrerupere așteptările ca echipa să ruleze în plin, dar știe foarte bine că spectatorii așteaptă ca de la meciul cu FC Botoșani să vadă un plus evident în exprimarea formației. De la succesul cu Universitatea Cluj, formația ieșeană a pierdut săptămâna trecută amicalul de la Piatra Neamț (2-3 cu Ceahlăul, din Liga 2), la care s-a prezentat însă după trei zile cu câte două antrenamente cu accent pus pe pregătirea fizică, și a câștigat cu 7-0 meciul de la Vaslui, cu CSM Sporting, grupare din al treilea eșalon.

Leo Grozavu a fost însoțit la conferința de presă de atacantul Robert Ion, jucător tehnic, dispus să intre în combinații și să caute poarta adversă, dar rămâne de văzut dacă va fi sau nu respectată „tradiția” instaurată de câteva săptămâni, aceea ca jucătorul prezent în fața jurnaliștilor să nu fie titular!

Robert Ion a ieșit din clișeele obișnuite și a precizat că victoria de la Cluj-Napoca a mai trezit jucătorii și că ei se pot uita acum ceva mai frumos unii la alții în vestiar. Este convins că Poli Iași poate mult mai mult, dar și că acest lucru trebuie demonstrat pe teren, ca într-o problemă de geometrie, iar primul prilej este cel cu FC Botoșani. R. Ion poartă un soi de orteză la mâna stângă ce-i imobilizează degetul mare, dar a ținut să sublinieze că este fotbalist, nu handbalist.

Citiți și: Totul despre NOUL Peugeot E-3008: 700 kilometri autonomie și încărcare în 30 de minute! (VIDEO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *