Trupa lui Leo Grozavu a încheiat la egalitate, 1-1, ambele meciuri amicale susținute vineri și sâmbătă la baza de pregătire a formației Zimbru Chișinău. Musi (împrumutat de la FCSB) a înscris golul prin care CSM Politehnica Iași a egalat în jocul de vineri, cu FC Bălți, și a provocat autogolul prin care noua sa formație a deschis sâmbătă scorul. Terenul a fost acoperit sâmbătă de un strat subțire de zăpadă, iar Vojtus (de la Rapid) n-a debutat încă sub culorile Iașului.

CSM Politehnica Iași a fost condusă vineri doar pentru trei minute, Musi egalând în minutul 67 cu un șut plasat, din afara careului, dar trebuie menționat că Harrison a șutat în bară în minutul 60.

Formația ieșeană a jucat vineri în următoarea alcătuire: Brînză (’46 Jankov) -Martac (’79 Olăeru), Tincu (’63 Plămadă), Marchioni (’63 Katanec), Finica (’60 Ștefanovici) – Vașvari (’60 Roman), Mogoș (’55 Itu), Cristea (’55 Gău) – Dumitru (’63 Musi), Istrătie (’57 Harrison), R. Ion (’57 Hlistei). Nu au evoluat Burcă – Hrib, Fărcaș și Vojtus.

Mogoș (născut în anul 2002, ultima oară la Ripensia Timișoara) n-a fost anunțat joi în lotul care a efectuat deplasarea, iar Olăeru, fost campion în 2019 în „Cupa Satelor” cu Ruginoasa, a bifat primele minute la echipa mare a Iașului.

Leo Grozavu a abordat jocul de sâmbătă, cu Zimbru Chișinău, bazându-se pe majoritatea jucătorilor cu care încheiase meciul de vineri. Doar Martac și Marchioni au rămas titulari, dar argentinianul a jucat de această dată pe postul său obișnuit, de mijlocaș central. Singurul integralist a fost Plămadă, folosit pe tot parcursul jocului la care a asistat o numeroasă galerie ieșeană, ce a privit meciul împreună cu fanii formației gazdă!

CSM Politehnica Iași a deschis scorul în minutul 19, grație unui autogol provocat de Musi. În minutul 50, Brînză a apărat un penalty, iar egalarea a fost consemnată în minutul 60.

Formația ieșeană a evoluat în următoarea alcătuire: Jankov (’46 Brînză) – Martac (’83 Olăeru), Plămadă, Katanec (’46 Tincu), Ștefanovici (’64 Finica) – Marchioni (’32 Fărcaș, ’46 Vașvari, ’76 Gău), Itu (’76 Mogoș), Roman (’76 Cristea) – Musi (’80 Hrib), Harrison (’64 Dumitru), Hlistei (’65 Robert Ion). Nici în acest meci n-a evoluat deloc Vojtus, ca și portarul Burcă, iar Istrătie n-a bifat de această dată niciun minut.

„Au fost teste utile, desfășurate pe un teren destul de greu. Echipele adverse ne-au pus probleme de ordin fizic, ceea ce mă și interesa. Mai avem patru săptămâni de pregătire, consider că există suficient timp ca până la reluarea Ligii 2 să arătăm mult mai bine. Ne bucurăm că avem suporterii aproape, va trebui să-i mulțumim prin ceea ce facem”, a declarat Leo Grozavu după meciul de sâmbătă.

Sursa foto/video: CSM Politehnica Iași.

Citiți și: Dacia a început să fabrice la Mioveni primul său model hybrid!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *