Suntem deja în al treizecilea an de când reprezentativa de fotbal a României a ratat o calificare istorică în semifinalele Campionatului Mondial de fotbal din SUA. Pierdea atunci la capătul unui meci dramatic, decis la loviturile de la 11 metri, în compania Suediei, însă vineri o altă reprezentativă a României se va confrunta, tot cu Suedia, și tot în sferturile de finală ale unui Campionat Mondial. Campionatul Mondial de Esports, de la Iași!

Publicul ieșean, și nu numai, tânjește și acum după un meci de importanța celui cu Suedia, din vara lui 1994! Grădina Palas este gata să-și primească din nou spectatorii care au încurajat frenetic echipa masculină de CS:GO a României chiar și la temperaturi ce depășeau 40 de grade Celsius! Vineri însă se anunță o vreme ideală și probabil va trebui ajuns cu ceva timp înainte de ora 16:30, ora de începere a confruntării ce se va disputa în sistemul „cel mai bun din 3 meciuri”, așa cum se întâmpla acum treizeci de ani pe stadioane.

Deși cei mai mulți dintre spectatori nici nu erau născuți în 1994, ei au creat până acum o atmosferă incendiară, transformând Grădina Palas într-o veritabilă arenă sportivă. Vineri au un nou prilej de a striga la unison, din mii de inimi, „RO-MÂ-NI-A!”, pentru că formația lor favorită își va măsura forțele cu reprezentativa considerată drept principală favorită la cucerirea titlului suprem.

Sfertul de finală România – Suedia este atracția din Grădina Palas, iar acest sfârșit de săptămână va reprezenta punctul culminant al Campionatului Mondial de Esports, însă concurența va veni din fața Palatului Culturii, acolo unde cele trei zile de concerte se vor desfășura după următorul program:

Vineri, 1 septembrie

17:00 – Acces public

18:00 – Connect-R & Johny Romano

19:50 – JP Cooper

21:20 – Deliric & Silent Strike

22:40 – Lost Frequencies

00:15 – Armin van Buuren.

Sâmbătă, 2 septembrie

17:00 – Acces public

17:30 – Filarmonica de Stat Moldova

19:15 – Alternosfera

20:45 – Carla’s Dreams

22:05 – Subcarpati

23:25 – B.U.G. Mafia.

Duminică, 3 septembrie 

16:00 – Acces public 

16:30 – Spike

18:00 – The Motans

19:20 – Delia

21:00 – Tom Odell

22:45 – Tujamo.

Nu pot încheia fără să menționez că România a urcat deja pe podium la Campionatul Mondial de Esports de la Iași, cucerind în Sala Polivalentă medalia de bronz la PUBG Mobile.

Meciurile de la Campionatul Mondial de Esports de la Iași pot fi urmărite și online pe https://linktr.ee/iesf_official.

Sursa foto: Digital Throne – WEC 2023 Iași.

Citiți și: Volkswagen prezintă noua generație Passat: design aerodinamic puternic, calitate înaltă și propulsoare noi, de înaltă eficiență!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *