Secretele unui gazon perfect, soluții pentru prevenirea și tratarea bolilor la gazon și tehnologia de ultimă generație în întreținerea spațiilor verzi sunt câteva dintre temele care vor fi abordate în cadrul workshop-ului organizat la Facultatea de Horticultură din cadrul Universității de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV). Astfel, studenții vor avea posibilitatea de a afla noutățile din domeniu chiar de la specialiștii din mediul economic, Holland Grow Green și Creative Turf Farm (Romgazon), în cadrul evenimentului programat joi, 15 februarie 2024, în amfiteatrul A6, din cadrul USV Iași.

„Suntem încântați să găzduim acest eveniment excepțional, dedicat celor pasionați de horticultură și îngrijirea spațiilor verzi. Studenții și invitații vor avea oportunitatea de a afla direct de la experți în domeniu și de a descoperi cele mai noi tehnici și produse din industrie. Concret, participanții la workshop vor afla despre diverse game de îngrășăminte și semințe gazon, sfaturi tehnice avansate pentru întreținerea gazonului și despre secretele rulourilor de gazon. Pentru toți participanții va fi o zi plină de cunoștințe, inspirație și networking”, a transmis asist. dr. Roxana Istrate, de la Facultatea de Horticultură a USV Iași.

Prezentările detaliate, demonstrațiile practice și sesiunile interactive de întrebări vor mai avea în prim-plan subiecte despre îngrășăminte, semințe de gazon de ultimă generație, tehnici de întreținere anuală a gazonului, soluții pentru prevenirea și tratarea bolilor și prezentarea utilajelor de grădinărit.

Departamentul de Promovare – Comunicare USV Iași.

Sursa foto: USV Iași / Facebook.

Citiți și: Renault a dezvăluit numele noului său SUV compact – Symbioz!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *