ACS-USV Iași, clubul sportiv al Universității de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV), a cucerit primele medalii din acest an, la Campionatele Naționale de tir cu arcul (în sală), desfășurate la Aninoasa. Performerele sunt Ana Trăistaru și Alexandra Creangă, ele studiind Peisagistica în cadrul Facultății de Horticultură a USV Iași.

Studiază Peisagistica la USV Iași și au cucerit primele medalii ale anului pentru clubul sportiv al universității!

Ana Trăistaru și Alexandra Creangă s-au dovedit cele mai bune din concurs la arc compound senioare, ele ocupând în ordinea menționată primele două locuri ale ierarhiei. Ana a concurat, alături de Gabriel Sandu (CSM Iași 2020), cu același succes și în proba pe echipe mixte la arc compound seniori, unde a mai cucerit o medalie de aur, echipa fiind înscrisă sub numele ACS-USV Iași!

„Vești grozav de bune de la studenții noștri implicați în activități sportive la nivel de performanță, cu două medalii de aur și una de argint la Campionatele Naționale de tir cu arcul pentru seniori! Sportivele sunt pregătite de antrenoarea Geanina Ivu, iar Cezar Alexandrescu este antrenor-coordonator”, a transmis prof. univ. dr. Vasile Stoleru, prorector cu activitățile sociale.

USV Iași încurajează și susține performanța academică și sportivă oferind propriilor studenți, tinerilor în general, oportunități și cadrul necesar activităților de acest fel, echipa de fotbal a studenților activând în Liga a IV-a. De asemenea, medaliată cu aur este studenta Maria Andone (tot la Horticultură-Peisagistică), multiplă campioană la aruncarea greutății, legitimată la ACS-USV Iași.

USV Iași a dat tonul păstrării vârfurilor sportive la Iași prin susținerea atât a  performanței academice, cât și pe cea sportivă. Alături de bursele de studiu, merit și de performanță, USV Iași oferă și burse speciale pentru activități extra curriculare sportive/cultural-artistice, în valoare de 900 lei pe lună.

Departamentul de Promovare – Comunicare USV Iași.

Sursa foto: USV Iași.

Citiți și: Dacia a prezentat Sandrider, prototipul cu care va concura la Raliul Dakar 2025! VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *