Trupa lui Costel Enache a susținut vineri, în deplasare, ultimul meci amical al iernii, în compania colegei Petrolul Ploiești, liderul Ligii a II-a, cele două grupări convenind ca partida să nu fie transmisă în direct.

Brânză a apărat tot meciul după ce Axinte bifase toate minutele întâlnirii de miercuri, 1-4 (0-1) în deplasare, cu Gloria Buzău, tot din eșalonul secund, iar în linii mari echipa trimisă pe teren de Enache a semănat destul de mult cu cea din verificarea precedentă: Brânză – Kouadio (’85 Defta), Okan (’46 Cană), Ungurenașu, Serediuc (’57 Ad. Ilie) – Cristea (’67 Vanzo, despre care se spune că a intrat în programul echipei și sunt discuții avansate pentru semnarea contractului), Chiorean – Stan (’57 Aftanache), Muratovic (’67 Asăvoaei), Mărieș (’85 Pelivan) – Camara (’39 Plokhotniuk).

Petrolul va susține sâmbătă ultimul său meci amical, cu Farul 2 Constanța, iar vineri a folosit următoarea echipă: Avram – Pârvulescu, Huja, Vedran, Țicu – Cebotaru, Seto – Bratu, D. Gheorghe, Tucaliuc – Diarra (rezerve au fost Boțogan, Chindriș, Șaim Tudor și Jarovic). În ultimul meci amical din Antalya, 1-1 cu Spartak Moscova 2 pe 10 februarie, Petrolul alinia formația: Moroz – Pârvulescu, Meijers, Huja, Velisar – Cebotaru, Seto – Bratu, Boțogan, Șaim Tudor – Jarovic.

Revenit în prima echipă, Camara a deschis scorul încă din minutul 2, când a finalizat după ce șutul lui Muratovic fusese respins. Brânză a avut două intervenții bune în fața lui Bratu (minutele 26, respectiv 38), finalul primei reprize aparținând Iașului, cu șuturile lui Mărieș (blocat) și Muratovic (reținut).

În minutul 54, Serediuc a respins de pe linia porții șutul expediat de Tucaliuc, iar șase minute mai târziu Brânză a avut și o a treia intervenție reușită în fața lui Bratu. Intrat de zece minute pe teren, Aftanache a majorat diferența din pasa lui Mărieș, iar Brânză a păstrat tabela nemodificată și după șutul puternic expediat de Țicu, din lovitură liberă. 

Finalul a aparținut, ca și în prima repriză, Iașului, cu un șut bun al lui Chiorean în minutul 82, și unul peste poartă expediat în minutul 90 de Vanzo.

Nu au jucat deloc Bârlădeanu – Plămadă și Pușcaș (ambii cu probleme medicale), Pop, Hrib și Grigoriu, iar la Mawatu, mijlocaș aflat în probe, s-a renunțat.

Sâmbătă, 26 februarie, CSM Poli Iași va relua campionatul Ligii a II-a pe propriul teren, unde, de la ora 11:00, se va confrunta cu FC Brașov în contul antepenultimei etape a sezonului regular.

Citiți și: Honda HR-V e:HEV – Dați muzica mai tare, treceți pe SPORT, apăsați accelerația și bucurați-vă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *