Spațiu să se desfășoare Enache!

Al doilea meci amical al săptămânii a fost organizat sâmbătă tot în Copou și tot în compania unei formații de juniori. După ce miercuri, pe terenul II, trupa lui Costel Enache a dispus cu 3-0 de Academia CSM Politehnica Iași (goluri marcate de Stoenac – unul și Istrate – două, ambii jucători urmând să evolueze sezonul viitor pentru formația ieșeană; primul a promovat în Liga 1 cu FC Universitatea Craiova, iar al doilea este împrumutat de la FCSB), jocul de sâmbătă cu LPS Iași (prof. Dorel Stafie) a fost mutat pe terenul mare și s-a încheiat cu 11-0. Scorul ne cam scutește de prea multe comentarii, iar lui Enache îi vom acorda suficient spațiu pentru a-și desfășura concluziile atunci când și adversarele întâlnite îi vor pune cât de cât probleme.

Onea n-a jucat deloc sâmbătă, fiind menajat, iar în prima repriză au evoluat Axinte – Serediuc, Fl. Plămadă, Hodorogea, Al. Stan – Târșa – Demian, F. Cristea, Stoenac, I. Pop – L. Kaccori. La italianul Rizzi, folosit miercuri, s-a renunțat, dar nici Kaccori nu prea a impresionat, însă probabil va mai primi măcar o șansă. I. Pop (format la Luceafărul „U” Cluj) a lăsat o impresie bună și a semnat un contract pe doi ani cu CSM Poli. El a și înscris un gol, celelalte șapte reușite din prima repriză fiind semnate de Demian (basarabean „școlit” în Italia) – trei, Kaccori – două (unul din penalty), F. Cristea și Onofrei (autogol).

Actul secund, pe parcursul căruia Ioan Câmpeanu a lucrat la marginea terenului cu Axinte, CSM Poli a evoluat în următoarea componență: Brânză – Demian, Cană (va fi împrumutat de la FCSB), Ungurenașu, Crap (venit de la Ceahlăul Piatra Neamț) – Moisă – Purcariu, Aftanache, Zaharia, Mănăilă – Istrate. Cele trei goluri din repriza a doua au fost înscrise de Istrate (pare a fi prima varianta pentru postul de atacant) – două și Aftanache – unul, iar pe final a intrat și Cristi Pușcaș (de la Dunărea Călărași). De urmărit este și Ungurenașu, cu o prestație consistentă alături de Cană în centrul liniei de fundași, precum și cât îl va mai folosi Enache mijlocaș central pe Zaharia, cel care este atacant central!

Luni și marți va avea loc vizita medicală, iar dacă totul va fi în regulă principalii vizați pentru a fi transferați sunt Stan, Serediuc, Hodorogea, Pușcaș și Demian.

Deși a dat o mână de ajutor sâmbătă, antrenorul Ioan Câmpeanu susține că nu a revenit în staff-ul tehnic și se pare că se caută o soluție externă în loc să fie făcut pasul decisiv pentru a-l convinge să se ocupe de pregătirea portarilor de la CSM Poli Iași.Următorul joc de pregătire al trupei lui Costel Enache va avea loc miercuri, de la ora 11:00, tot în Copou, în compania echipei Hușana Huși, din Liga a III-a.

„Concord Iași Open” se apropie: Ieșeanul Cezar Crețu primește din nou wild-card la „Concord Iași Open”! Cui au fost atribuite celelalte două invitații pe tabloul principal de simplu!

Tot din fotbal: Centrul de Excelență în fotbal de la LPS Iași culege elogii chiar dacă nu mai este susținut de Consiliul Județean Iași!

Ieșenii pot aplica pentru invitații la „Concord Iași Open” 2021! Tribunele la Baza Ciric pentru cel mai important turneu ATP din România au fost finalizate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *