CSM Politehnica Iași a anunțat astăzi și ultimii jucători pe care conducerea clubului i-a tot căutat în ultimele zile pentru a-i pune la dispoziția antrenorului Claudiu Niculescu până la prima etapă a Ligii 2. Portarul Risto Jankov va fi probabil titular sâmbătă, în prima etapă, în deplasare, cu Oțelul Galați, în timp ce mijlocașul ofensiv Alin Roman este „decarul” anunțat atât de târziu pentru că era sub contract și a obținut cu greu rezilierea.

„Portarul cu o talie de 1,90 metri, component al naționalei Macedoniei de Nord, a semnat, în urmă cu câteva minute, contractul cu Poli Iași. Născut la Skopje, pe 5 septembrie 1998, Risto Jankov a mai evoluat la Rabotnicki și Lokomotiva, în țara natală, precum și la Kaspiy Aktau, în Kazahstan, până luna trecută. A fost în lotul reprezentativei Macedoniei de Nord la turneul final al Campionatului European de anul trecut”, a anunțat CSM Politehnica Iași. 

Alin Roman vine la Iași să întărească forța ofensivă a echipei care nu doar că și-a propus să demareze în trombă în noul sezon, dar nici nu se gândește să rateze promovarea în Superligă!

„Mijlocașul ofensiv născut la Timișoara pe 27 ianuarie 1994, fost internațional de juniori – în lot la Campionatul European U17 –  și tineret, a semnat, în urmă cu câteva minute, contractul cu Poli Iași. Vine de la formația SKU Amstetten, din a doua liga austriacă. A jucat deja 3 meciuri oficiale în acest sezon, două în campionat (gol în prima etapă) și unul în Cupa Austriei. A bifat peste 160 de prezențe în al doilea eșalon din Austria și România, dar și 7 în prima ligă din țara noastră, la Dinamo și Timișoara”, a precizat gruparea ieșeană.

Nu este deloc exclus ca portarul austriac Knoflach să fie și el păstrat în lot, ca și atacantul englez Harrison, dacă va trece cu bine de testele medicale. Amândoi au fost titulari sâmbătă, în amicalul cu Dante Botoșani.

Formația probabilă pentru jocul cu Oțelul ar putea fi următoarea: Jankov – Martac, Tincu, Plămadă (Lică), Ștefanovici (Finică) – Vașvari, Marchioni (F. Cristea) – Anton (Dumitru), A. Roman, Hunte (Karachanakov) – Tomczyk (Plokhotniuk).

Citiți și: Premieră la Iași: lansarea Noului Range Rover Sport, simbolul luxului sportiv!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *