Trupa lui Leo Grozavu deschide vineri etapa a XXVI-a a sezonului regulat al Superligii, din care au mai rămas de disputat cinci jocuri. De la ora 17:00, Poli Iași se va confrunta în deplasare cu Petrolul Ploiești într-un meci prefațat miercuri în Copou în cadrul conferinței de presă în care reprezentantul vestiarului a fost internaționalul guatemalez Nicolas Samayoa.

Atât stoperul Nicolas Samayoa, căpitan al formației ieșene în câteva meciuri, cât și Leo Grozavu au precizat că țintesc toate cele trei puncte puse în joc la Ploiești deși vor întâlni „campioana” egalurilor, cu 14 remize în cele 25 de partide susținute, și că vor avea de atacat a doua cea mai bună apărare din Superligă. Jocul din ultima etapă, în acel 0-0 din Copou cu FC Voluntari, nu prea oferă argumente palpabile, dar trebuie spus și că Poli are același număr de victorii, 6, ca Petrolul, diferența din clasament fiind dată de cele cinci egaluri în plus obținute de gruparea prahoveană, grație cărora ocupă locul 9, cu 32 de puncte (două puncte până la ultimul loc de play-off, al șaselea), față de locul 14, antepenultimul, pe care se situează Poli Iași, cu 27 de puncte.

„Nu ne este de ajuns doar un punct la Ploiești, avem nevoie de toate cele trei puncte. Suntem un grup unit, trebuie să comitem mai puține erori și trebuie să fit cât mai concentrați pentru a diminua numărul lor pentru a putea ajunge pe un loc cât mai bun care să ne asigure menținerea în Superligă”, a menționat Samayoa.

Antrenorul Leo Grozavu și-a manifestat și el încrederea în jucătorii săi. A recunoscut că nu are înlocuitor pentru Roman, în continuare accidentat, ca și Lung jr., dar că așteaptă de la fiecare jucător să profite la maximum de șansa care i se oferă când este trimis pe teren. Hrib va trebui supus unei intervenții chirurgicale la genunchi (menisc), iar Saghiri se confruntă și el cu probleme de ordin medical.

Grozavu a ținut să precizeze că declarațiile oferite la finalul meciului cu FC Voluntari, când a menționat că nu înțelege de ce acum sunt pretenții atât de mari la Iași din moment ce Poli nu a luptat campionat de campionat pentru titlu sau cupe europene, nu au avut scopul de a jigni pe cineva și că își cere scuze celor care s-au simțit lezați!

„Cred în acest grup, avem un obiectiv final. Suntem o echipă nou-promovată, iar campionatul nu s-a încheiat. Nu mergem în excursie la Ploiești, va fi o partidă dificilă, ca toate celelalte. Vom întâlni o echipă foarte bine organizată, cu un joc nu foarte spectaculos și care primește foarte greu goluri”, a precizat Leo Grozavu.

Citiți și: Renault a dezvăluit numele noului său SUV compact – Symbioz!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *