UPDATE CSM Politehnica Iași – Unirea Dej 0-0. Veritabil balon de oxigen din partea Consiliului Local Iași înaintea ultimului meci acasă!

UPDATE: CSM Politehnica Iași – Unirea Dej 0-0. Prestație dezamăgitoare a trupei lui Costel Enache! Unirea Dej poate fi nemulțumită că n-a plecat cu toate punctele de la Iași!

La trei ore după conferința de presă dedicată meciului de sâmbătă, dintre CSM Politehnica Iași (locul 11, cu 19 puncte) și Unirea Dej (locul 12, cu 18 puncte), din etapa a XV-a a Ligii 2, penultima a anului, gruparea din Copou a primit vineri o veste bună din partea Consiliului Local Iași, mai precis că va beneficia de un nou sprijin financiar, de această dată de 1.585.000 lei. 

„Suma alocată reprezintă un veritabil balon de oxigen pentru echipa noastră, într-un moment atât de greu din punct de vedere financiar. Le mulțumesc colegilor consilieri locali care au susținut proiectul! Cu acești bani, mai putem acoperi din datoriile vechi, care ne creează atât de multe probleme, dar și salariile la zi pentru jucători, staff și angajați. Am luat act de problemele ridicate de colegii consilieri și la începutul anului viitor vom prezenta un proiect de management pentru următorii 3 ani”, ne-a declarat managerul general Florin Briaur.

Cu un așa balon de oxigen, trupa lui Costel Enache este practic obligată să câștige disputa cu Unirea, dispută care va începe la ora 11:00 și probabil va fi televizată pe canalul de YouTube al clubului.

„Vrem continuitate în rezultate, dar și în joc. Am așteptări mari de la jucători. Nu va fi un joc ușor cu Unirea, ar fi o mare greșeală să ne dovedim naivi. Întâlnim o echipă tânără, entuziastă, dornică de luptă și de rezultate bune. Noi avem, în plus, experiență și cu determinarea potrivită vom lua toate cele trei puncte”, a declarat Costel Enache.

Va fi prima partidă pe propriul teren de când CSM Politehnica Iași a anunțat oficial parteneriatul cu sponsorul Mozzart Bet, partidă în va lipsi Pușcaș, suspendat, dar vor reveni Camara și Onea, care și-au ispășit suspendările runda trecută (0-0, în deplasare, cu Ripensia Timișoara, la prima apariție a echipei ieșene cu amintitul brand inscripționat pe tricouri).

„Va fi un meci greu, cu o echipă tânără, dornică de afirmare. Trebuie să fim concentrați, să avem o atitudine bună, iar la final să obținem un rezultat pozitiv. Trebuie să demonstrăm că nu acesta este locul pe care-l merităm în clasament. Am pierdut multe puncte acasă, suntem datori. Mai avem așadar două meciuri în acest an, trebuie să le tratăm serios și să scoatem maximum din ele”, a declarat Tiberiu Serediuc, unul din cei mai buni jucători în actualul sezon, pe care l-a început ca mijlocaș dreapta și l-a continuat la fel de bine ca fundaș stânga.

Citiți și: BALET OFF-ROAD ACOLO UNDE NOROIUL NU SE TERMINĂ NICIODATĂ! CUPA TESTER ÎNCHIDE CAMPIONATUL NAȚIONAL DE OFF-ROAD 2021. LA IAȘI SE DECID CAMPIONII ȘI MEDALIAȚII!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *