Weider Gym a împlinit zilele trecute un an de la inaugurare, dar nu s-a mulțumit doar să ridice ștacheta printre sălile din Iași, ci iată că în a doua parte din 2021 a organizat și două ediții ale cursului de instructor fitness și antrenor personal, printre absolvenții primei promoții numărându-se și handbalistul Sebastian Lătescu.

„Cam 75% dintre cursanți vin pentru ei, pentru a-și aprofunda cunoștințele, nu neapărat pentru a profesa”, ne-a declarat Radu Preduchin, managerul Weider Gym, el însuși formator pentru cursanți pentru antrenamentele de forță, capitol la care se remarcă și rugbistul Marian Moroșanu. Viitorii absolvenți vor învăța nutriție de la Adina Durac, anatomie și prim ajutor de la medicul Valeriu Chirica și vor aprofunda antrenamentul funcțional cu Cristian Istine.  

Începând cu 22 ianuarie și până pe 13 februarie, timp de patru săptămâni, în fiecare sâmbătă și duminică, va fi organizată a treia ediție a cursului, înscrierile fiind primite la https://www.18fitnessacademy.ro/curs-instructor-fitness-acreditat-iasi/.

Citiți și: Premieră absolută: Dacia este a treia marcă din Europa la vânzările către clienții particulari! Rezultate excelente pentru constructorul de la Mioveni cu Sandero și Duster!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *