CSM Politehnica Iași pleacă joi spre Bansko, stațiunea montană bulgară fiindu-i gazdă până pe 22 iulie pentru al doilea cantonament al verii. Primul s-a încheiat marți la Cheile Grădiștei, acolo unde formația pregătită de antrenorul Claudiu Niculescu ajunsese pe 27 iunie.

Față de lotul care a încheiat prima perioadă de pregătire centralizată apare o singură noutate, portarul italian Riccardo Melgrati, dar vor urca în autocar și ceilalți trei portari, Brânză, Dohotariu și Chistol. Va merge în Bulgaria și Ungurenașu, care s-a confruntat cu probleme de ordin medical în a doua parte a primului cantonament, vor merge la Bansko și cei doi mijlocași dreapta născuți în 2004, Dumitru și Anton, de care v-am informat deja, lotul lui Niculescu numărând 27 de jucători. Față de lotul care a plecat spre Cheile Grădiștei lipsesc Pop, Azoiței și Grigoriu.

Dar iată cum arată lotul ce se va pregăti la Bansko: Brânză, Dohotariu, Chistol, Melgrati – portari, Kouadio, Martac, Lică, Plămadă, Tincu, Ungurenașu, Ciaun, Ștefanovici – fundași, Vașvari, Marchioni, Cristea, Fica, Cracea, Pelivan, Karachanakov, Dumitru, Hrib, Hunte, Anton – mijlocași, Tomczyk, Plokhotniuk, Niamțu și Ciubăncan – atacanți.

CSM Politehnica Iași a anunțat joi că a semnat contracte cu Cracea, Fică, Ciaun, Anton, Azoiței și Grigoriu.

Staff-ul tehnic a fost completat cu al doilea antrenor secund, Florin Danciu (54 de ani), trecut și pe la FC Botoșani în cariera sa.

Cantonamentul de la Bansko va fi pigmentat cu patru partide de verificare, campionatul Ligii 2 urmând să debuteze pe 6 august.

„În proporție de 90%, acesta este lotul pe care ne vom baza în noul sezon. Nu excludem posibilitatea ca la Bansko să mai ajungă 2, 3 fotbaliști în zilele următoare, astfel încât, la revenirea din Bulgaria antrenorul Claudiu Niculescu să aibă la dispoziție cei mai potriviți jucători pentru îndeplinirea obiectivelor clubului”, a declarat managerul executiv Florin Briaur pentru site-ul oficial al grupării ieșene.

Obiectivul stabilit pentru sezonul 2022/2023 este promovarea în primul eșalon, iar la Bansko probabil va mai ajunge un mijlocaș central ofensiv, precum și Camara, dacă nu va fi păstrat la FC Botoșani.

Citiți și: VIDEO Așa arată Noul Hyundai IONIQ 6!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *