Trupa lui Claudiu Niculescu a încheiat marți primul cantonament al verii, început acum opt zile. Singura problemă medicală din lot este cea a fundașului central Ungurenașu, care n-a fost folosit deloc sâmbătă și în privința căruia planează dubii că va merge în Bulgaria, în al doilea cantonament estival. CSM Politehnica Iași nu se întoarce chiar cu mâna goală acasă, doi dintre tinerii ajunși în cantonamentul de la Cheile Grădiștei având șanse consistente de a se pregăti cu echipa și în Bulgaria.

Jucătorii de la CSM Politehnica Iași vor avea liber miercuri, iar joi se vor reuni la Iași, de unde vor porni spre Bansko (Bulgaria), acolo unde se vor pregăti până pe 22 iulie. În afară de olandezul Hunte (mijlocaș stânga), argentinianul Marchioni (mijlocaș central defensiv) și Fica (mijlocaș central defensiv, de la CFR Cluj), în cantonament la Cheile Grădiștei s-au perindat mulți jucători născuți între 2002 (pentru postul de fundaș stânga) și 2004 (mijlocaș dreapta), cu predilecție în 2004, pentru a putea fi respectat în campionat criteriul de vârstă. Dintre jucătorii prezenți, doar Anton și Dumitru au atras atenția și pot avea speranțe îndreptățite să se numere și printre jucătorii ce vor fi anunțați în lotul pentru Bansko, o stațiune montană la poalele Munților Pirin, în regiunea Blagoevgrad.

Dacă Anton și Dumitru vor fi soluțiile pe postul de mijlocaș dreapta în sezonul 2022/2023 al celui de-al doilea eșalon autohton, în care CSM Poli Iași vizează promovarea, atunci ar mai fi doar două sau trei posturi pentru care se mai caută jucători cu statut de titulari. Unul din ele ar fi cel de atacant, dar se pare că un singur nume ar mai fi rămas în atenție, Camara, dacă nu va fi păstrat în lotul celor de la FC Botoșani. Nu este exclus ca deja să fi fost bătută palma cu un portar și cu un decar, iar ei să ajungă la Bansko, unde formația ieșeană, în linii mari definitivată, va susține și patru meciuri de verificare.

Citiți și: VIDEO Așa arată Noul Hyundai IONIQ 6!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *