Douăzeci de jucători au fost așezați marți pe tabloul de 32 al precalificărilor „Concord Iași Open” 2022 ce încep miercuri, la ora 10:00, la Baza Sportivă Ciric. Doisprezece tenismeni au liber în primul tur, patru dintre ei așteptând rezultatele primelor patru dispute pentru a-și afla adversarii.

Tudor Gheorghiță (TC Micul As Iași) a pierdut marți după-amiază în primul tur de dublu, alături de ieșeanul Bogdan Apostol, la un M15, turneu din circuitul ITF, la Sofia (acolo unde, surprinzător, ieșeanul Cezar Crețu, favorit nr. 2, a cedat tot marți în primul tur la simplu), iar miercuri, de la ora 10:00, are meci în primul tur al precalificărilor cu entuziastul amator Alin Ciobică (TC Coreco Iași), care la 41 de ani este decanul de vârstă al turneului.

Eduard Schipor (17 ani, foto), care se pregătește de mai mult de doi ani la o academie la Barcelona, îl va întâlni pe Teodor Cojocaru (CFR Iași), învingătorul urmând să dea în turul al II-lea, tot miercuri, peste favoritul nr. 1, Sebastian Gima (Dinamo București).

În celelalte două meciuri din turul I, ieșeanul Radu Paisvant (15 ani, legitimat la Dinamo), semifinalist anul trecut la Campionatele Naționale Under 14, se va confrunta cu Andrei Arinton (Dacia Galați), iar Matei Varbanciu (15 ani, Dinamo) cu Rareș Popa (Coreco).

Favoritul nr. 2, Dan Tomescu (Dinamo) se va întâlni în turul al II-lea, nu mai devreme de ora 11:30, cu Alex Fina (CSS Tg. Neamț), mezinul competiției, el urmând să împlinească 14 ani în decembrie.

Este anticipată o finală Gima – Tomescu, învingătorul din precalificări urmând să primească un wild-card în calificările programate pe 10 și 11 iulie, tot la Baza Sportivă Ciric.

Citiți și: VIDEO Noul DS 7: Savoir-faire de lux

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *