BCR se implică la nivel Platinum în „Concord Iași Open” 2021!

A mai rămas o lună până la primele mingi din calificările ediției a II-a a „Concord Iași Open”, cel mai important turneu ATP din România, iar organizatorii anunță că Banca Comercială Română este partener platinum al turneului cu premii în valoare de 88.520 de euro.

Membră a Erste Group, BCR este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private și a băncilor de locuinţe.

BCR este banca nr. 1 în România pe piața tranzacțiilor bancare, clienții BCR dispunând de cea mai mare rețea națională de ATM-uri și mașini multifuncționale – aproape 2.000 de echipamente, 14.500 POS-uri și servicii bancare complete prin Internet banking, Mobile banking, Phone-banking și E-commerce, se arată pe pagina oficială a „Concord Iași Open” 2021.

„Le mulţumim pentru că au ales să susţină performanţa şi dezvoltarea tinerilor prin tenis și sport, participând ca partener platinum în turneul Concord Iasi Open 2021”, ne-a declarat Gabriel Iftimoaie, directorul administrativ al turneului de la Baza Ciric.

Am amintit că a mai rămas o lună până la calificări, în perioada 12-18 iulie se vor desfășura meciurile de pe tablourile principale, însă începând cu 5 iulie vor debuta precalificările al căror câștigător va primi un wild-card în calificări. Înscrierile pentru pre-calificări pot fi efectuate pe site-ul Federației Române de Tenis până pe 28 iunie.

„Concord Iași Open” 2021, cel mai important turneu ATP din România, se pregătește să-și primească spectatorii!

Ieșeanul Cezar Crețu a revenit pe teren după trei luni fără turnee și a ajuns la cea mai bună clasare din carieră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *