Împărtășind aceeași pasiune precum mentorul lor! Tenis, Memorialul „Marius Bologa”, ediția a II-a

Ediția a II-a a Memorialului „Marius Bologa” la tenis s-a bucurat de un număr mare de participanți, competiția făcând parte din calendarul Federației Române de Tenis. Turneul a fost găzduit, pe zgură, de bazele sportive Iprochim și Coreco.

Directorul de turneu George Panayiotou a mulțumit organizatorilor – Federația Română de Tenis şi Clubul Sportiv „Micul As”, reprezentat de Teodor Damian -, Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” fiind reprezentată de șef lucrări Bogdan Anton, profesor de educație fizică și sport. 

Festivitatea de premiere a fost onorată de prezența dr. Aurel Pamfil, care a vorbit despre spiritul sportiv transmis de Marius Bologa atâtor generații de studenţi.

„Pentru succesul acestui turneu ținem să mulțumim tuturor prietenilor lui Marius Bologa care ne-au sprijinit și care împart aceeași pasiune pentru sport ca și mentorul lor”, ne-a declarat George Panayiotou.

Câștigătorii turneului au fost următorii: Marius Nacu (categoria de vârstă +30 ani), Dragoș Șerbănescu (+45), Mircea Olaru (+55), Vasile Pavel (+65) și Constantin Bologa (+70) – la simplu, Virgil Străistaru/Firel Bârsan (+45) și Dumitru Zaiti /Dumitru Florescu (+60) – la dublu.

Tot din tenis: Sponsor platinum pentru „Concord Iași Open” 2021!

„Concord Iași Open” 2021, cel mai important turneu ATP din România, se pregătește să-și primească spectatorii!

Ieșeanul Matei Onofrei este vicecampion național la tenis Under 16 după ce săptămâna trecută era sfertfinalist la Under 18!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *