Sponsor platinum pentru „Concord Iași Open” 2021!

Organizatorii ediției a II-a a „Concord Iași Open”, cel mai important turneu ATP din România, cu premii în valoare de 88.520 de euro, anunță stabilirea parteneriatului platinum cu UiPath, unul dintre liderii mondiali pe piața de software de automatizare pentru companii, fondat în România.

Companie globală, UiPath se diferențiază printr-o cultură organizațională centrată pe dezvoltare, în care valori precum modestia, îndrăzneala, rapiditatea și implicarea călăuzesc pașii către succes la nivel mondial, se arată pe pagina oficială a turneului ieșean pe o rețea de socializare.

„Parteneriatul nostru cu UiPath ne onorează și ne confirmă încă o dată că susținerea tinerilor români pentru a face performanță reprezintă misiunea turneului  multianual Concord Iași Open”, ne-a declarat Gabriel Iftimoaie, directorul administrativ al competiției programate între 12 și 18 iulie, la Baza Ciric din Iași.

Pe 10 și 11 iulie sunt programate calificările, unde un wild-card i-a fost acordat lui Alex Coman (Dinamo București), jucătorul de 16 ani fiind campion național en-titre la Under 18, iar un alt wild-card în calificări va fi atribuit câștigătorului precalificărilor ce vor debuta pe 5 iulie.

Tot din tenis: Ieșeanul Matei Onofrei este vicecampion național la tenis Under 16 după ce săptămâna trecută era sfertfinalist la Under 18!

Ieșeanul David Gavrilovici este campion mondial la gimnastică aerobică la nivel de seniori! De când așteaptă această performanță!

Ieșeanul Cezar Crețu a revenit pe teren după trei luni fără turnee și a ajuns la cea mai bună clasare din carieră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *