Pugilistul ieșean Ionuț Roman a cucerit Cupa României și a urcat pe podium în Serbia!

Ieșeanul Ionuț Roman (categoria de greutate 63 kilograme) a fost unul din cei șase juniori pe care România i-a deplasat pentru „Juniors Nations”, turneu internațional de box desfășurat la Vrbas (Serbia). Sportivul pregătit la CSS „Unirea”-CFR Iași de antrenorii Nicu și Constantin Brânzei a urcat pe treapta a treia a podiumului, fiind stopat din drumul său spre trofeu de Abdolda Dzaslan (Kazahstan).

Ionuț, elev în clasa a IX-a la Liceul Tehnologic de Transporturi și Construcții Iași, a fost inclus în lotul național pentru că în urmă cu doar câteva zile cucerise Cupa României pentru juniori, desfășurată la Zalău. El a dominat cu autoritate competiția, iar în finală a dispus, decizie 5-0, de Alex Herțeg (Dinamo București).

„Am pregătit finala cu mare atenție și Ionuț a fost foarte ascultător, punând în practică toate indicațiile date. A condus lupta din centrul ringului, creând permanent presiune pe adversar la fiecare sfârșit de repriză”, ne-a declarat Constantin Brânzei.

CSS „Unirea”-CFR Iași l-a avut la Cupa României și pe Renato Gavril (75 kg), dublu campion național de cadeți, dar el a pierdut în sferturi, cu 2-3, partida cu Alexandru Vasile (CSM Tg. Jiu).

Tot din box: Cadou la Cupa României la box pentru Radu Zarif! Regula impusă de antrenorul ieșean!

Eliberați ringul, începe Cupa României la box pentru seniori! Săptămână pugilistică în Sala Polivalentă din Iași

Și din rugby: Accidentările au lovit în plin echipa națională feminină de rugby VII a României în confruntarea cu elita Europei! Victorie cu Germania și echilibru în meciul cu Scoția!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *