Eliberați ringul, începe Cupa României la box pentru seniori! Săptămână pugilistică în Sala Polivalentă din Iași

Ediția din acest an a Cupei României la box pentru seniori (sportivi care au împlinit 18 ani) se va desfășura începând de miercuri și până sâmbătă în Sala Polivalentă din Iași, nefiind însă permis accesul spectatorilor. Primul gong va fi auzit miercuri, de la ora 16:00, aceasta fiind ora de începere a galelor cu excepția celei finale, de sâmbătă, când meciurile vor debuta la ora 12:00.

Robert Lambă (categoria de greutate 57 kilograme), pregătit de antrenorul Ion Băetu la ACS Valea Lupului, va urca în ring din postura de campion național en-titre și se anunță o confruntare de urmărit cu Valentin Velicu (Dinamo București), dacă acesta se va prezenta. Cei doi s-au întâlnit în finala Cupei României Under 22, desfășurată la începutul lunii februarie, la Brăila, câștig de cauză având atunci Velicu. „Robert s-a pregătit foarte bine de atunci și își dorește foarte mult să-și ia revanșa și să cucerească trofeul”, ne-a declarat Cătălin Cruceanu, președintele ACS Valea Lupului.

Iașul nu s-a întors însă fără trofeu U22 de la Brăila, cel care l-a cucerit fiind Marian Chiriac (63 kg), pregătit de antrenorul Nicolae Chipirog la CS Nicolina Iași. Marian abia a trecut la seniorat, dar asta nu l-a împiedicat să-și învingă înainte de limită adversarii întâlniți la U22 și are un obiectiv îndrăzneț și pentru competiția care începe astăzi. „Este primul meu concurs la seniori, dar sunt bine pregătit și îmi propun s-o câștig”, ne-a declarat Marian Chiriac.  

Absență de marcă: Ștefan Lătescu!

Citește și: Campionii de la Ruginoasa s-au răspândit prin țară: câte doi la Cluj-Napoca și Craiova, câte unul la „Academia Hagi” și Bacău! Rezervorul de talente n-a secat încă!

Citește și: Academie generatoare de emoție – Academia Didi Junior Iași!

Citește și: „Concord Iași Open” 2021 se pune în mișcare! Încep lucrările la Baza Ciric pentru cel mai important turneu de tenis din România!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *