Trupa lui Claudiu Niculescu a început luni, în Copou, ultima parte a pregătirilor pentru sezonul 2022/2023 al Ligii 2, sezon în care nu se gândește la vreun alt obiectiv decât promovarea în Superligă. Formula de echipă este deja de ceva vreme conturată, a fost confirmată de meciurile amicale susținute în al doilea cantonament al verii, de la Bansko (Bulgaria), însă ambiția de a promova pare argumentată și de ardoarea cu care se încearcă a nu se lăsa descoperit vreun post.

Ratarea transferului portarului italian anunțat pentru stagiul de la Bansko a cam dat peste cap planurile conducerii clubului, care de atunci a tot precizat că principalul obiectiv al campaniei de achiziții a devenit cooptarea unui portar experimentat, care să fi apărat constant sezonul trecut. Mai mult, acum se vorbește nu de unul, ci despre doi portari care să se alăture lotului ce se bazează pe Brânză, Dohotariu și Chistol. Probabil se dorește un portar care să aibă statut cert de titular și un al doilea care să concureze cu Brânză pentru rolul de primă rezervă.

Nu este deloc exclus ca un portar austriac în vârstă de 28 de ani să vină în probe în Copou și chiar să fie testat joi în meciul amical cu Știința Miroslava, din Liga a III-a, amical programat de la ora 19:00, pe Stadionul „Emil Alexandrescu”. Tot în probe sunt așteptați și un „decar”, precum și un atacant.

Deocamdată, amicalul de sâmbătă, din deplasare, cu Foresta Suceava, este anulat, dar o decizie finală va fi luată după aflarea datei de disputare a partidei din prima etapă a Ligii 2, în deplasare, cu nou-promovata Oțelul Galați, așa că nu este exclus ca partida de verificare să aibă totuși loc, mai ales dacă vor mai sosi jucători în probe.

Citiți și: Vocea inginerilor Suzuki: povestea designului noului S-CROSS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *