Partidul Național Liberal (PNL) Iași este în proces de finalizare a candidaților pentru alegerile locale, anunțând deja candidaturi pentru 90 din cele 98 dintre primăriile din județul Iași, precum și pentru mandatele de președinte al Consiliului Județean Iași, în persoana actualului președinte Costel Alexe, respectiv pentru mandatul de primar al municipiului Iași, în persoana actualului primar, Mihai Chirica.

Decizia a fost confirmată în cadrul ședinței Biroului Politic Județean (BPJ) PNL Iași din weekend, marcând un pas important spre continuarea proiectelor de modernizare liberală în regiune, anunță PNL Iași într-un comunicat de presă, ultimii anunțați fiind Răzvan Bulancea, la Primăria Erbiceni, Dan Hodoroabă, la Primăria Movileni, și Ciprian Aiojoaei, la Primăria Oțeleni. La Primăria Pașcani a fost confirmată candidatura lui Marius Pintilie.

Printre prioritățile PNL se numără susținerea pentru marile proiecte regionale, precum Autostrăzile A7 și A8, Spitalul Regional de Urgență, Sala Polivalentă „Regina Maria” Iași, Institutul Regional de Boli Cardiovasculare, cât și cele locale, precum sediul nou pentru Opera Națională Română din Iași sau reabilitarea Filarmonicii de Stat „Moldova” Iași.

PNL Iași susține că „este pregătit să câștige toate rândurile de alegeri din 2024 în județul Iași, începând cu cele locale și europarlamentare din iunie 2024 și mai apoi alegerile parlamentare și prezidențiale”, depășind însă cam mult granițele pe care chiar le poate acoperi! Totodată, BPJ al PNL Iași a luat decizia de a candida singur pe liste la alegerile locale, fără alianțe cu PSD Iași.

„Suntem hotărâți să câștigăm alegerile pentru Primăria și Consiliul Județean Iași, precum și în cel puțin 60 de UAT-uri județene, continuând proiectele de dezvoltare începute”, a afirmat Alexandru Muraru, președintele PNL Iași.

Sursa foto: PNL Iași / Facebook.

Citiți și: Renault Scenic E-Tech electric este „Mașina Anului 2024” în Europa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *