Sfârșitul de săptămână sportiv debutează încă de vineri, cu o reprezentație de gală pe Stadionul „Tepro” – fiind una din rarele ocazii din an când o campioană a României joacă la Iași – și se încheie tocmai luni, cu un bun prilej pentru trupa lui Leo Grozavu de a obține primul succes al sezonului în Copou. Tot din fotbal vine duminică derby-ul Ligii a IV-a a județului Iași, meci programat la Pașcani.

Rugby, Liga Națională – vineri

CS Politehnica Iași – CSM Baia Mare (campioana en-titre), vineri, ora 17:00, Stadionul „Tepro”, meci din etapa a VII-a, a II-a a returului, a Grupei A a fazei a II-a.

De la aceeași oră, formația feminină de baschet CS Politehnica Iași, reînființată după șase ani și înscrisă în Liga I, își va prezenta în Sala Polivalentă lotul într-un meci cu valențe mai degrabă de „old-boys” decât de senioare!

Karate tradițional – sâmbătă și duminică

Campionatul Național pentru cadeți, juniori, tineret și seniori și Ediția a XXXII-a a Cupei României (doar pentru cluburi, prin adiționarea punctelor cucerite la individual), sâmbătă și duminică, Sala Polivalentă.

Fotbal, derby-ul Ligii 4 Iași – duminică

CSM Pașcani – ACS USV Iași, duminică, ora 11:00, Stadionul „CFR”, în etapa a VII-a a Ligii 4. 

Fotbal, Superliga – luni

Poli Iași – Petrolul Ploiești, luni, ora 18:00, Stadionul „Emil Alexandrescu”, meci din etapa a XI-a.

Citiți și: „Back to School” – Viitorul te așteaptă, primul eveniment Mall Auto organizat cu ajutorul inteligenței artificiale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *