„Didi Premier Cup”: turneu de elită fără taxă de participare!

Academia Didi Iași va organiza, între 11 și 13 iunie, „Didi Premier Cup”, competiție ce se va desfășura la Tomești pentru categoriile de vârstă 2011 și 2012 și la Arena Didi pentru 2013 și 2014.

„Primul nostru gând pentru acest turneu a fost să invităm echipe cât mai bune, vrem ca la acest turneu să vină copii care știu să joace fotbal. Eu îmi doresc să arătăm că ai noștri copii joacă foarte bine, nu rezultatele sunt prioritare!”, a declarat președintele Didi Florean la conferința de presă dedicată amintitei competiții și condusă de antrenorul Liviu Niță (grupa 2011).

„Vrem ca acest turneu să devină tradițional. Am invitat doar echipe foarte bune, competiția se va adresa copiilor de elită ai României. Nu există taxă de participare. Vor fi câte opt formații la fiecare categorie de vârstă, le cer scuze celor cărora am fost nevoiți să le refuzăm participarea. Le mulțumesc părinților care ne-au ajutat ca în numai o lună să putem organiza acest turneu”, a precizat antrenorul Bogdan Curpăn (grupele 2013 și 2014), unul dintre organizatori.

Antrenorul Robert Gucianu a câștigat acum zece zile turneul de la Bacău cu grupa sa de copii născuți în anul 2012, despre care a spus că progresează „de la turneu la turneu, de la meci la meci, de la antrenament la antrenament”, dar se implică activ și în organizarea „Didi Premier Cup”.

„Mulțumim Primăriei Tomești pentru că este alături de noi, precum și lui Petrică Băsăscu pentru tot sprijinul pe care ni-l oferă pentru acest turneu”, a menționat Gucianu.

Performanță în judo: Tudor Moșoi este campion național la judo Under 16, în timp ce Fabian Oncică a cucerit medalia de argint!

Iașul are campion mondial: David Gavrilovici este campion mondial la gimnastică aerobică la nivel de seniori! De când așteaptă această performanță!

Poate vă place tenisul: „Concord Iași Open” 2021, cel mai important turneu ATP din România, se pregătește să-și primească spectatorii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *