Trupa lui Leo Grozavu se prezintă sâmbătă pentru a treia oară în acest an în fața propriului public. A câștigat greu, cu 1-0, spre final, cu Universitatea Cluj-Napoca, a remizat fără gol într-un joc anost cu FC Voluntari, dar sâmbătă, de la ora 20:00, se va confrunta cu Rapid București, în compania căreia a cedat în tur, cu 2-3, la capătul unui meci în care a deschis scorul și a egalat la 2, dar mai ales a contribuit din plin la un spectacol pe placul spectatorilor. Meciul de sâmbătă va conta pentru etapa a XXVII-a a sezonului regular al Superligii, formația ieșeană vine după o înfrângere cu 1-2 în deplasare cu Petrolul Ploiești, trasă la indigo cu cea din disputa cu FC Botoșani, cu gol primit în minutele de prelungire, dar parcă și mai dureroasă.

Fundașul stânga Ispas a devenit indisponibil după jocul de la Ploiești, fiind accidentat de Papp, cu o intrare golănească sancționată doar cu cartonaș galben de arbitrul Horia Mladinovici, deși oribilul fault s-a petrecut sub ochii asistentului de pe acea parte, iar camera VAR a cam închis ochii. Ispas se înscrie pe lista cu indisponibilități pe care Lung jr. a apărut din a doua etapă a anului, în timp ce Roman nici n-a apucat să debuteze în 2024! Și nu sunt singurele probleme de lot, un lot care pare să se simtă tot mai singur și mai puțin apărat și care la meciurile de acasă nu beneficiază de sprijinul membrilor galeriei deși ar avea nevoie de un fir de căldură parcă mai mult ca oricând!

„Am pierdut destule puncte din cauza erorilor de arbitraj și nu prea înțeleg de ce clubul nu are nici o intervenție. Am zis să fim o echipă cuminte, să dăm noi un exemplu, dar în România cine strigă mai tare are dreptate. A fost foarte corect ca imediat după meci Bordeianu să-și apere echipa, iar acum am prilejul să vorbesc și eu. Avem datoria să facem mai mult decât în ultimele jocuri. Este nevoie de mult suflet, trăire, ambiție și, nu în ultimul rând, inteligență. Sper să avem foarte mulți suporteri de partea noastră, care pe parcursul meciului să aibă răbdare și să susțină echipa. Băieții își doresc enorm să câștige”, a declarat Leo Grozavu, dar tot ce a spus la conferința de presă de joi din Copou puteți urmări mai jos.

Luca Mihai, împrumutat de la CFR Cluj, a fost joi reprezentantul vestiarului. Folosit la debutul său sub culorile ieșene pe post de mijlocaș dreapta, el a jucat la Ploiești în zona centrală și susține că se simte cel mai bine în fața apărării. Îi place și caută contactul cu mingea, aleargă mult și se simte că este dispus să joace oriunde, numai să joace.

„Dacă intrăm cu personalitate, curaj, devotament putem ieși cu un rezultat pozitiv. Am arătat calitate în jocul de la Ploiești, am încredere în echipă că putem scoate un rezultat bun cu Rapid. Cel mai bine mă simt în fața apărării, dar important este să joc și să dau sută la sută. Dacă e nevoie să joc fundaș stânga, acolo joc și vreau maximum! Am avut ghinion la Ploiești, dar abia aștept  să ne revanșăm sâmbătă în fața propriilor spectatori”, a declarat Luca Mihai. 

Citiți și: Test Renault Austral Full-Hybrid: Terapie E-Tech!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *