Trupa lui Costel Enache va susține miercuri, de la ora 12:00, pe Stadionul „Tineretului”, în compania Științei Miroslava, echipă din Liga a III-a, al treilea meci amical al iernii. Cu acest prilej vom consemna probabil debutul mijlocașului Muratovic, una din cele trei achiziții ale săptămânii trecute, celelalte două, atacantul ucrainean Plokhotniuk și fundașul dreapta ivorian Kouadio, evoluând sâmbătă în jocul cu CSM Pașcani, încheiat cu 5-0 (2-0), scorul fiind atunci deschis chiar de Kouadio.

În acel meci, Camara a solicitat schimbare după treizeci de minute, suferind o leziune musculară din cauza căreia i-a fost recomandată o pauză de zece zile. Serediuc, Chiorean și Pușcaș n-au putut juca sâmbătă din motive medicale, însă primii doi vor putea fi la dispoziția lui Enache pentru disputa de astăzi. În schimb, Pușcaș, de mai multe săptămâni indisponibil, el acuzând probleme la tendonul lui Ahile de la piciorul drept, va efectua un control medical la București în această săptămână.

Jucătorii aflați în probe, precum Gal, Ad. Ilie sau Frick, vor avea același statut până la finalul săptămânii, când vor mai avea încă o ocazie să-l convingă pe Enache de calitățile lor, în meciul amical de sâmbătă, cu Bucovina Rădăuți, grupare tot din Liga a III-a.

Noutăți în privința lui Târșa n-au apărut, mijlocașul central urmând să continue la CSM Poli Iași dacă nu-și va găsi echipă.

Marți este așteptat la Iași mijlocașul lateral belgian de origine turcă Tarik Tarcan (1,84 metri înălțime, 75 kilograme), un stângaci în vârstă de 23 de ani. El vine de la Sporting Hasselt, echipă din a patra divizie belgiană, care evoluează la meciurile de acasă pe un stadion cu o capacitate de 8.800 de locuri.

Reamintim că tot miercuri se va desfășura concursul pentru postul de antrenor licență A scos la concurs de Academia CSM Politehnica Iași, candidați fiind Dănuț Munteanu și Ciprian Brighiu.

Citiți și: Cel mai puternic SUV de lux din lume: Noul Aston Martin DBX707

Citiți și: Captivanta poveste a lui Vlad Popovici, stomatologul cu mâini de baschetbalist iscusit!

Iașul va avea și turneu WTA de tenis în 2022: Ieșeanca Andreea Prisăcariu reia ascensiunea din clasamentele WTA cu o semifinală la Monastir

Poate vă va plăcea Ionuț Pârju, campionul european și mondial la qwan ki do care a luat-o de la capăt cu atletismul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *