UPDATE: Hușana Huși – CSM Politehnica Iași 0-1 (0-0). Deplasare în ziua debutului în Cupa României! Onea rămâne jucătorul Iașului

UPDATE: CSM Politehnica Iași s-a calificat în șaisprezecimile Cupei României după ce a dispus miercuri, în deplasare, cu 1-0 (0-0), de Hușana Huși. Unicul gol al partidei a fost înscris de Plămadă, cu o lovitură de cap imparabilă, după ce în prima repriză Asăvoaie a șutat de la 8 metri în portarul advers!

Trupa lui Costel Enache debutează miercuri în ediția 2021/2022 a Cupei României, urmând să evolueze, de la ora 16:30, în deplasare, cu Hușana Huși, formație care a susținut doar un meci în Seria I a Ligii a III-a, pierzând la sfârșitul săptămânii trecute cu 0-4, cu Ceahlăul, la Piatra Neamț. Înfrângerea Hușanei s-a petrecut sub ochii lui Enache, care va da miercuri credit jucătorilor pe care a mizat mai puțin până acum. Echipa ieșeană va efectua deplasarea miercuri dimineață cu un lot de 21 de jucători din care vor face parte și F. Cristea (care s-a întors de la lotul Under 20, cu care a jucat meciuri amicale cu Portugalia și Anglia) și Pușcaș, care se antrenează deja de o săptămână cu echipa după ultima accidentare suferită.

Vă recomand să citiți: Triplu parteneriat pentru reînființarea echipei masculine de baschet Politehnica Iași! Cine pune bețe în roate și când va fi reînființată și echipa de senioare de la CS Politehnica Iași!

„Vrem să mergem cât de departe putem în Cupă. Țintim victoria cu Hușana pentru a ne menține rezultatele bune obținute în ultima perioadă”, a declarat, marți, Costel Enache într-o conferință de presă organizată în Copou, el referindu-se la victoriile din Liga 2 cu Universitatea Cluj-Napoca (2-0, acasă) și cu Politehnica Timișoara (1-0, în deplasare).

Accidentați grav cu Universitatea, Deretti se pregătește cu echipa doar la exercițiile ce nu presupun contact, în timp ce Stoenac se antrenează individual, iar de joi este așteptat să înceapă alergările.

Reprezentantul jucătorilor la conferința de presă a fost fundașul dreapta Răzvan Onea, care va rămâne fotbalistul Iașului cel puțin până la următoarea perioadă de transferări, din iarna anului viitor.

„Ne așteaptă un meci important, vrem să continuăm seria victoriilor și să ne întoarcem acasă calificați în turul următor. Sunt fericit după cele două victorii din campionat, dau totul la antrenamente și aștept cu nerăbdare meciul cu Hușana”, a declarat Onea.

Enache a avut ultimul cuvânt, ca de obicei, și a declarat: „În fotbal nu ți se oferă prea des o șansă, dar trebuie îndeplinite și câteva condiții. Dacă n-au fost îndeplinite înseamnă că poate Răzvan n-a fost apreciat la justa-i valoare. Este un băiat serios, este o plăcere să-l ai jucător”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *